Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Třinec získal na hostování Vlacha, do Olomouce místo něj míří Irgl

Zbyněk Irgl bude měsíc hostovat z Třince v Olomouci a opačným směrem zamířil forvard Roman Vlach. Sedmatřicetiletý útočník působí v týmu Ocelářů od sezony 2014/15, kdy se vrátil do extraligy po sedmiletém působení v KHL.

"V poslední době se nám nabízelo několik variant trejdů. My jsme hledali hráče na pozici centra a nabízel se nám Roman Vlach, který je kreativní a má výborné bruslení," řekl sportovní ředitel Třince Jan Peterek.

Irgl si v této sezoně připsal v 33 zápasech 10 bodů za pět branek a pět asistencí. Postupně dostával méně prostoru na ledě. "Zbyňka jsme se rozhodli vyměnit, protože věříme, že změna prostředí bude pro něho vzpruhou, která ho nakopne k výkonům, jaké předváděl v dřívějších dobách," dodal Peterek.

Je nám líto, video expirovalo.
Irgl míří do Olomouce

Změnu ohlásil Třinec i v realizačním týmu, v pozici kondičního trenéra nahradil Pavla Horyla navrátilec Miroslav Sajler. Sedmadvacetiletý Horyl skončil u čtvrtého týmu tabulky z osobních důvodů.

"Jsme zhruba v polovině soutěžního ročníku a před námi je jeho nejdůležitější část. Proto jsme se po odchodu Pavla rozhodli vsadit na někoho, kdo zná naše prostředí i hráče," dodal Peterek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články