Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Třinec si upevnil vedení, Sparta už je třetí, souboj nováčků pro Boleslav

Praha - Hokejisté Třince mají po 10. extraligovém kole a šestém utkání za sebou, ve kterém naplno bodovali, náskok tří bodů na druhý Litvínov. Kometa je po šesté porážce za sebou i nadále předposlední, od posledního Zlína ji ale dělí už jen jeden bod. Úřadující mistr totiž doma přehrál Karlovy Vary 5:1 a podruhé v sezoně vyhrál.

Radost hokejistů Třince
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brno - Třinec 1:2

Hokejisté Třince zvítězili v Brně nad Kometou 2:1 a vyhráli tak už šesté utkání v řadě bez ztráty bodu. Naopak krize domácích pokračuje. Finalisté play-off uplynulého ročníku prohráli pošesté za sebou.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa - Třinec

Pardubice - Sparta 0:3

Na třetí místo postoupila Sparta, která vyhrála před rekordní návštěvou sezony - 9067 diváky - na ledě Pardubic 3:0 a Východočechy přeskočila. Zásluhu na tom, že Východočeši poprvé doma nebodovali, měl zejména brankář Rastislav Staňa, který se poprvé od 3. kola vrátil do sestavy Sparty a udržel čisté konto.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Pardubice - Sparta

(//sport/hokej/288842-pardubice-pred-rekordni-navstevou-sezony-nestacily-na-spartu/)

Olomouc - Mladá Boleslav 1:4

V souboji extraligových nováčků uspěla Mladá Boleslav na ledě Olomouce 5:1 a ukončila sérii tří porážek. Hanáci poprvé v sezoně doma nebodovali, dvěma góly se o to zasloužil kapitán Středočechů David Výborný.

Reportáž z utkání

Slavia - Hradec Králové 1:5

V posledním zápase nekompletního kola vyhráli hokejisté Hradce Králové na ledě pražské Slavie 5:1 a spravili si chuť po nedělním debaklu v Třinci 0:6. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na tom podílel útočník Tomáš Mertl.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Hradec Králové

Zlín - Karlovy Vary 5:1

Hokejisté mistrovského Zlína si připsali druhou výhru, když doma porazili Karlovy Vary 5:1. Berani o tříbodovém zisku rozhodli již v první třetině, ve které třikrát skórovali. I nadále jsou ale v tabulce poslední.

Reportáž z utkání

Zbývající zápasy 10. kola Vítkovice - Litvínov a Liberec Plzeň se hrají 21. 10. 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy