Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Titul po 51 letech? Kometa může uzavřít pohádkové finále už doma

Brno - Do vyřazovacích bojů vstupovali až ze šesté pozice po základní části, ani jednu sérii play-off nezačínali doma, přesto mohou hokejisté Brna získat první titul po 51 letech. Kometa vede ve finále nad úřadujícími mistry Bílými Tygry 3:0 na zápasy a rozhodující čtvrtý bod může získat před vlastními diváky. Přímý přenos sledujte od 17:00 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Alexandre Mallet z Komety Brno se snaží překonat Jána Lašáka z Liberce
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Brněnská Kometa vyhrála minulý týden oba zápasy v Liberci a ve vítězné jízdě pokračovala i po přesunu série na její led. V úterý zdolala Liberec 3:0 a dnes se bude snažit definitivně rozhodnout.

"Když budeme pokračovat v naší hře a (Marek) Čiliak bude chytat tak, jak chytá, tak doufám, že se štěstí přikloní na naši stranu," uvedl obránce Jozef Kováčik, střelec prvního gólu úterního utkání.

Kometa útočí na vyrovnání rekordu Dukly Jihlava v počtu mistrovských titulů. Hokejová dynastie tehdejší Rudé hvězdy a později ZKL Brno získala v letech 1955-1966 jedenáct ligových prvenství. Na rekordní dvanáctý titul ale v brněnské metropoli čekají už 51 let.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 3. finále Kometa Brno - Liberec

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články