Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Sparta pojedenácté za sebou vyhrála a je třetí, uspěla i Plzeň

Praha - Hokejisté pražské Sparty zvítězili ve 45. kole Tipsport extraligy na ledě Třince 5:4 a díky jedenácté výhře za sebou se v tabulce posunuli již na třetí místo. Vede stále Plzeň, která i díky první nule brankáře Mazance v sezoně porazila Vítkovice 3:0 a ukončila sérii sedmi porážek. Druhý je stále Zlín, který i díky hattricku Jaroslava Balaštíka porazil Liberec 6:3. Tygři zůstali třináctí, jejich náskok před posledním Chomutovem se ale zmenšil na dva body. Pokračuje krize Komety Brno, která prohrála na ledě Českých Budějovic 3:6 a padla tak v sedmém zápase za sebou.

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČTK autor: Petr Eret

Litvínov - Karlovy Vary 4:1 (1:1, 3:0, 0:0)

Hokejisté Litvínova porazili v předehrávce Karlovy Vary a po sedmé domácí výhře za sebou si upevnili šesté místo. Verva rozhodla třemi góly ve druhé třetině, dvakrát se trefil kapitán Viktor Hübl. Dvanáctá Energie má na desítku pro předkolo play-off stále šestibodové manko.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/extraliga/213436-triumfalni-pout-sparty-nezastavil-ani-trinec/)

Třinec - Praha 4:5 (0:2, 1:2, 3:1)

Triumfální tažení Sparty nezarazil ani Třinec. Pražský tým si na ledě nejúspěšnějšího domácího celku připsal jedenácté vítězství za sebou. Dva góly a přihrávku si připsal Ivan Rachůnek. Pražané vedli už 5:1, Oceláři prohru zmírnili až v úplném závěru, ale třetí prohře za sebou nezabránili.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/extraliga/213436-triumfalni-pout-sparty-nezastavil-ani-trinec/)

Zlín - Liberec 6:3 (2:2, 1:1, 3:0)

Hokejisté Zlína si připsali první výhru nad Severočechy v sezoně. Hattrickem se na tom podílel kanonýr Jaroslav Balaštík, dva góly vstřelil obránce Petr Zámorský. Zlín je tak v tabulce i nadále druhý, Liberec předposlední. Tygři již ale mají jen dvoubodový náskok na poslední Chomutov.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/213442-hokejiste-zlina-i-diky-hattricku-balastika-porazili-liberec/)

České Budějovice - Brno 6:3 (2:0, 1:1, 3:2)

Hokejisté Českých Budějovic porazili Brno a připravili tak Kometě sedmou porážku za sebou. Jihočeši vyhráli doma počtvrté v řadě a v tabulce se posunuli na deváté místo před svého dnešního soupeře.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/213445-krize-komety-trva-brnane-prohrali-i-v-ceskych-budejovicich/)


Plzeň - Vítkovice 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

Hokejisté Plzně výhrou nad Vítkovicemi ukončili sérii sedmi porážek. Vedoucí tým soutěže po celé utkání svého soupeře přehrával a díky jedné trefě v každé třetině si připsal pátou výhru nad Ostravany za sebou. Brankář Marek Mazanec udržel poprvé v sezoně čisté konto.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/extraliga/213440-plzen-ukoncila-vyhrou-nad-vitkovicemi-serii-sedmi-porazek/)

Slavia - Pardubice 2:1 v prodl. (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)

Hokejisté Slavie zdolali Pardubice, když zápas v čase 61:27 rozhodl v přesilové hře obránce Petr Kuboš. Pražané doma bodovali podesáté za sebou, z toho podeváté vyhráli a drží se na čtvrté pozici. Mistrovské Pardubice se na jedenáctém místě i přes prohru přiblížili desátému Brnu na rozdíl pěti bodů.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/213447-kubos-zaridil-v-prodlouzeni-vyhru-slavie-nad-pardubicemi/)

Kladno - Chomutov 2:3 v prodl. (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)

Hokejisté Kladna prohráli s posledním Chomutovem a připsali si tak čtvrtou porážku za sebou. O první výhře Pirátů nad Rytíři v sezoně rozhodl svým druhým gólem v zápase po 62 sekundách prodloužení Michal Důras. Chomutov tak vyhrál i druhé utkání pod vedením nového trenéra Jiřího Čelanského.

Report, sestřih, ohlasy (//sport/hokej/213450-chomutov-poprve-porazil-kladno-v-prodlouzeni-rozhodl-duras/)

TABULKA po 45. kole (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články