Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

SOUHRN EXTRALIGY: Liberec si zajistil další Prezidentský pohár, Smoleňák obral Litvínov

Hokejisté Liberce půjdou stejně jako loni do vyřazovacích bojů v roli prvního nasazeného týmu. Bílí Tygři si obhajobu Prezidentského poháru zajistili vítězstvím 4:1 nad Plzní, která na ně čtyři zápasy před koncem základní části ztrácí nedostižných 13 bodů. Jistotu už má také Třinec, Oceláři se po výhře v nájezdech nad Zlínem nemusí strachovat o umístění v první šestce. Litvínov promarnil proti Hradci Králové dvoubrankový náskok a na poslední Kladno má stále k dobru pět bodů.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Liberec - Plzeň 4:1

Hokejisté Liberce porazili v dohrávaném utkání 11. kola Plzeň 4:1 a s předstihem si zajistili vítězství v základní části. Prezidentský pohár získali Bílí Tygři stejně jako před rokem. Dlouhodobou část ovládli Severočeši počtvrté za pět sezon a celkově pošesté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Třinec - Zlín 2:1 SN

Třinec zvítězil v dohrávce 48. kola nad Zlínem 2:1 po nájezdech a zajistil si účast ve čtvrtfinále play-off. Úřadující mistr prohrával od 13. minuty po gólu Jakuba Šlahaře a ve druhé třetině promarnil přesilovou hru pět na tři, která trvala 90 sekund. Vyrovnal až v 51. minutě nejlepší střelec Ocelářů Matěj Stránský, který se jako jediný prosadil i v rozstřelu. Hosté prohráli počtvrté v řadě, ale na 11. místo mají k dobru už šest bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Litvínov - Hradec Králové 2:3

Litvínov promarnil možnost udělat další důležitý krok k záchraně v extralize. Chemici v dohrávce 34. kola prohráli doma s Hradcem Králové 2:3, ačkoliv na začátku druhé třetiny vedli už 2:0. Dvě branky Východočechů včetně vítězné vstřelil kapitán Radek Smoleňák. Hradec ukončil sérii čtyř porážek a posunul se na sedmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články