Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

SOUHRN 45. KOLA: Třinec začal jako z hororu, nakonec pohodlně vyhrál. Slaví i Kladno

Z pětačtyřicátého extraligového kola jsou odehrány první čtyři zápasy. Uspěl Třinec, který po nepovedeném začátku otočil duel s Mladou Boleslaví (7:3). Vítězství nad Spartou slavilo v televizním utkání Kladno (3:2). Uspěly Pardubice, které doma rozstřílely v tabulce poslední Zlín (4:1), a také České Budějovice. Jihočeši po nájezdech porazili Hradec Králové (3:2).

Radost kladenských hokejistů
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Třinec - Mladá Boleslav 7:3

Třinečtí hokejisté nezaváhali a zůstávají v čele extraligové tabulky s náskokem před Hradcem Králové. Slezané nastříleli hostující Mladé Boleslavi sedm branek při vítězství 7:3. Boleslavští přitom vedli na začátku duelu už 2:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Sparta - Kladno 2:3

Na sparťanském ledě se kladenským hokejistům daří. Rytíři si znovu odváží tři body poté, co proti favoritovi utkání dokázali otočit na konečných 3:2. Rozhodující branku vstřelil v 51. minutě Zikmund.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Kladno

Pardubice - Zlín 4:1

Pardubičtí hokejisté nepřipustili na svém domácím ledě překvapení a poslední Zlín porazili 4:1. Na jasném vítězství se podíleli především dva hráči: dvougóloví Camara a Poulíček.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

České Budějovice - Hradec Králové 3:2 SN

Až samostatné nájezdy musely rozhodnout utkání mezi Českými Budějovicemi a Hradcem Králové. Větší obratnost nakonec předvedli domácí Jihočeši, kteří slaví vítězství 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Hradec Králové

Hlavní zprávy

Nejčtenější články