Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slovenští hokejisté s dohodou se svazem vyčkávají, chtějí ji prostudovat

Bratislava - Slovenští hokejisté odložili podpis memoranda s představiteli svazu, čímž by ukončili bojkot reprezentace. Podle vyjádření SZLH si vyžádali čas na jeho důkladné prostudování. Původně chtěli dohodu podepsat v pondělí ráno, odklad by měl být v řádu několika dnů.

Slovenský hokej rozdělilo červnové znovuzvolení Igora Nemečka do funkce předsedy SZLH. Většina hráčů totiž podporovala jeho protikandidáta Richarda Lintnera a volby označili za neregulérní, neboť ve prospěch Nemečka hlasovali i zaměstnanci svazu.

Hokejisté v čele s hvězdami NHL Zdenem Chárou, Mariánem Hossou a Mariánem Gáboríkem minulý týden v prohlášení požadovali opakování voleb a změnu stanov a hrozili bojkotem reprezentačních akcí. Na změně stanov se Nemeček se zástupci bojkotujících hráčů dohodl ve čtvrtek, termín podpisu byl stanoven na pondělí 21. září.

"Věříme, že k dohodě dojde a obě strany budou spokojené. Oběma táborům záleží na tom, aby se dohodly. Doufám, že veřejnost budeme moci brzy informovat o tom, že dohoda spatřila světlo světa," uvedl Nemeček.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články