Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Reichel rezignoval, hokejisté Litvínova mění trenéra

Litvínov - Trenér Robert Reichel končí u hokejistů Litvínova, kteří v extralize vypadli z desítky pro play-off a ztrácejí na jedenáctém místě čtyři body na devátou Plzeň i desáté Brno. Reichel dnes rezignoval na mimořádném jednání představenstva klubu, jméno jeho nástupce bude známé nejdříve v neděli. Klub to oznámil na svém webu, mužstvo zatím vede asistent Jiří Kučera. Benzina si v pátek v Pardubicích připsala čtvrtou porážku za sebou (2:4) a získala za toto období jen jediný bod za domácí prohru s pražskou Slavií 2:3 po samostatných nájezdech.

Navíc v úterý doma utrpěli Severočeši debakl 1:7 od brněnské Komety. Hned v neděli čeká Litvínov důležitý zápas 44. kola s Plzní a v úterý dohrávka 35. dějství na ledě Sparty.

Devětatřicetiletý Reichel se stal hlavním koučem rovnou po skončení kariéry po uplynulé sezoně. Olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa nahradil ve funkci Kučeru, který se přesunul do role asistenta. Reichel už na konci své hráčské kariéry působil v Litvínově také jako sportovní manažer klubu.

Je nám líto, video expirovalo.
Robert Reichel skončil v Litvínově

Litvínov je pátým klubem extraligy, v kterém v této sezoně došlo ke změně na trenérském postu. Na konci října skončil v pražské Spartě Miloš Holaň, který následně převzal Mladou Boleslav místo Jana Tlačila.

Holaňovo místo ve Spartě zaujal Miloslav Hořava. Na začátku listopadu rezignoval v Kladně Otakar Vejvoda starší a tým převzal Petr Tatíček. Naposledy na začátku ledna odstoupil v Brně Vladimír Jeřábek a Kometu vede jeho dosavadní asistent Ladislav Lubina.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články