Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Proměněné Vítkovice odstartovaly přípravu na ledě, Petr je se změnami spokojený

S šestadvaceti hráči zahájily přípravu na ledě extraligové Vítkovice. Hlavní kouč Jakub Petr uvítal v ostravské kabině i všechny posily včetně Robertse Bukartse, Dominika Lakatoše či gólmana Miroslava Svobody. Úvodní jednotku na ledě absolvovali také David Kvasnička, Martin Bodák, Nicolas Werbik a Erik Němec. "S tím, co jsme do kádru přivedli a s čím budeme hrát, jsem spokojen," prohlásil Petr.

Radost vítkovických hokejistů
zdroj: ČTK/Ožana Jaroslav

Vítkovice v létě naopak opustila řada zkušených i elitních hráčů. Brankář Patrik Bartošák přestoupil do Třince, Jakub Lev do Brna, Radoslav Tybor do Pardubic a Lukáš Kucsera odešel na hostování do Brna.

Kapitán Rostislav Olesz se s klubem dohodl na ukončení smlouvy, stejně tak nepokračují David Květoň, Jaroslav Mrázek, Josef Hrabal, Michal Poletín a Roman Szturc.

"Máme nižší rozpočet a chceme plnit své závazky vůči hráčům, být zdravým klubem. Pro některé fanoušky to jsou možná neznámá, ale dlouhodobě vytipovaná jména, která jsme sledovali a chtěli je do naší koncepce. Věřím, že nám jsou schopni pomoct k tomu hrát bruslivý, agresivní hokej, o který se chceme snažit," podotkl Petr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články