Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plzeň se přes léto posílila a chce do play-off

Plzeň - Hokejisté Plzně, kteří minulou sezonu museli dotahovat devatenáctibodovou ztrátu po kauze chybných registrací, se chtějí podobných problémů tentokrát vyvarovat. Indiány kolem Martina Straky posílil například brankář Adam Svoboda, útočník Ondřej Kratěna, kanadský obránce Kinrade nebo František Kaberle. Západočeši už v pátek vstoupí na ledě Českých Budějovic do bojů v letní European Trophy.

Plzeň čeká, jak dopadne soud Radka Dudy a také stále jedná o příchodu Petra Sýkory. Dvanáct zápasů by měl odehrát v dresu Plzně i Jaroslav Hlinka. Problémů s hráčskými registracemi se chce majitel klubu vyvarovat. "Udělali jsme nějaké změny, bude za to zodpovědný jeden člověk a doufám, že už se to nebude opakovat," věří Martin Straka.

Západočeši mají za sebou dva přípravné zápasy. První v Mladé Boleslavi vyhráli, ve včerejším derby podlehli Karlovým Varům. S Martinem Strakou se na ledě znovu potkává jeho starší bratr Michal, tentokrát v roli trenéra. "Občas se pohádáme kvůli hře nebo kvůli trénování, ale druhý den jsme vždycky v klidu," nevidí v tom problém Michal Straka.

V Plzni ladí formu i obránce Montrealu Jaroslav Špaček, ten se však už brzy vrací zpátky za moře. Indiány naopak čeká premiéra v evropské lize. V té domácí chtějí minimálně do play-off.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články