Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Obhájci z Třince posilují, získali Kůrku a Hrušku

Třinec - Hokejový útočník Tomáš Kůrka končí ve Slavii a bude nově oblékat dres mistrovského Třince. Třetí nejproduktivnější hráč Pražanů v této sezoně už nenastoupil v utkání 44. kola, které sehrála Slavia právě na ledě Ocelářů a vyhrála 4:1. Tým obhájců titulu se také dohodl na střídavém startu s Davidem Hruškou působícím v Chomutově.

Kůrka se vrátil do Slavie po minulém ročníku stráveném ve Spartě a také na hostování v Pardubicích. Ve 43 zápasech v dresu červenobílých zaznamenal 21 bodů a byl s 13 trefami nejlepším střelcem týmu spolu s Tomášem Pospíšilem, který ale osm svých gólů dal ještě v dresu Brna.

Slavia se snaží z dvanácté příčky dohnat pozice pro předkolo play-off, ale ani v Třinci Kůrka nemá účast ve vyřazovací části jistou. Oceláři totiž mají na jedenáctý Litvínov náskok jen sedm bodů. "My chceme posílit kádr a hledáme hráče, kteří by byli vhodní pro náš tým. Tomáš je jedním z nich," doplnil asistent trenéra Třince Pavel Janků. Bývalý hráč Litvínova a Českých Budějovic má v extralize na kontě z 307 utkání 171 bodů za 88 gólů a 83 asistencí.

"Po úspěchu, který tu byl, se tým trochu hledá. Děláme maximum, snažíme se hráče burcovat, trénink jsme změnili. Věříme, že se nám to povede," podotkl trenér Jan Tlačil.

Je nám líto, video expirovalo.
Třinec získal Kůrku a Hrušku
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články