Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Po čtyřzápasovém půstu Pastrňák rozhodl o výhře na ledě Ottawy, udeřil v prodloužení

David Pastrňák rozhodl v prodloužení o výhře hokejistů Bostonu na ledě Ottawy 3:2. Hvězdný český útočník po čtyřech zápasech bez zápisu do kanadského bodování vstřelil 25. gól v sezoně NHL a byl vyhlášen hlavní hvězdou duelu. V utkání Toronto - St. Louis si po asistenci připsali Ondřej Kaše a David Kämpf, ale jejich kanadský tým podlehl na domácím ledě St. Louis 3:6.

David Pastrňák slaví gól se spoluhráči z Bostonu
zdroj: ČTK/AP autor: Adrian Wyld

Bruins se po dvou porážkách dočkali výhry, poté co v zápase dvakrát ztratili vedení. Pastrňák pak ale popáté v kariéře nepustil utkání do samostatných nájezdů. Duel ukončil v čase 62:42 bombou z levého kruhu po přihrávce Taylora Halla. Pozici nejproduktivnějšího českého hráče v soutěži si vylepšil o 46. bod.

Kaše s Kämpfem se podíleli na vyrovnávacím gólu obránce T.J. Brodieho na 3:3 v závěru druhé třetiny. Poslední dvacetiminutovku ale ovládli Blues třemi góly. Dvakrát se v zápase prosadil ruský útočník Pavel Bučněvič, který otevřel a pak i do prázdné branky uzavřel skóre zápasu.

NHL:

Buffalo - Colorado 3:5, Winnipeg - Edmonton 2:4, Ottawa - Boston 2:3 v prodl., Arizona - Los Angeles 3:5, Toronto - St. Louis 3:6, Calgary - Seattle 2:1, Vancouver - Anaheim 4:7.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články