Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Pastrňák je blízko návratu, s výztuhou na palci. Tvrdě jsem pro to dřel, říká

Zranil se kuriózně na sponzorské večeři a po více než měsíci vyhlíží David Pastrňák návrat. Český hokejový útočník by se po šestnáctizápasové pauze mohl v úterý v NHL vrátit do sestavy Bostonu. Dvaadvacetiletý český křídelník, jenž se v únoru podrobil operaci palce na levé ruce, v pondělí absolvoval se spoluhráči plný trénink.

David Pastrňák
zdroj: USA Today Sports autor: Winslow Townson

"Neříkám, že se určitě vrátí, ale společně s lékařským týmem se rozhodneme po ranním (úterním) rozbruslení. A pokud by nehrál v úterý, ve čtvrtek by to mohlo klapnout," uvedl trenér Bostonu Bruce Cassidy.

Bruins hrají v úterý na ledě New York Islanders a o dva dny později na hřišti New Jersey Devils.

Pastrňák se zranil 10. února, kdy upadl na cestě ke svému autu po sponzorské večeři, na níž byl se spoluhráči. V té době byl lídrem týmové produktivity a navzdory absenci je s 31 góly stále nejlepším střelcem Bostonu. V 56 odehraných duelech nasbíral 66 bodů.

"Tvrdě jsem kvůli tomu dřel. Nevím, jak se budu v prvním zápase po návratu cítit, takže jsem samozřejmě trochu nervózní," řekl Pastrňák po pondělním tréninku. Bolest necítil, ale palec si bude chránit výztuhou.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články