Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Nejistota pro příští sezonu NHL zažehnána. Arizona zatím zůstává v pětitisícové Mullett Areně

Vedení hokejistů Arizony potvrdilo, že i příští sezonu NHL odehrají Coyotes v Mullett Areně, hale univerzitního týmu s pětitisícovou kapacitou hlediště. V dopise pro příznivce mužstva, jehož brankářskou jedničkou byl poslední dvě sezony Karel Vejmelka, to uvedl prezident klubu Xavier A. Gutierrez.

Tempe o osudu zábavní čtvrti rozhodovalo v referendu
zdroj: Twitter @MaricopaVote

Coyotes se dlouho potýkají s nejistotou ohledně svého působiště a budoucnosti klubu. V tomto týdnu ji prohloubil výsledek referenda, v němž obyvatelé Tempe zamítli všechny tři návrhy na výstavbu nové haly, která měla být součástí zábavní čtvrti za 2,3 miliardy dolarů. Znovu se tak otevřelo téma případného přestěhování klubu jinam.

Gutierrez však držitele permanentek ujistil, že příští ročník odehrají Coyotes opět ve skromných podmínkách Mullett Areny a že znovu začala jednání o možnostech, kde v oblasti East Valley by mohli hrát trvale.

"Ačkoliv jsme velice zklamaní tím, že hlasování nepodpořilo chystaný projekt, chceme poděkovat všem fanouškům, kteří Coyotes roky podporují. Vaše loajalita nám dodává sílu. Příští sezonu odehrajeme v Mullett Areně a dále platí, že chceme zůstat v Arizoně a najít tady ve Valley stálý domov," uvedl Gutierrez.

Do loňska hráli Coyotes v Glendale v hale pro více než 17 tisíc diváků, ale město smlouvu s klubem ukončilo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články