Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Zraněný Radulov k utkání proti Česku nenastoupí

Moskva - V nominaci ruských hokejistů na domácí mistrovství světa figuruje i útočník Alexandr Radulov z CSKA Moskva, jenž ale kvůli zranění třísel nebude hrát v pátečním zahajovacím duelu proti České republice. Z týmu kvůli stejnému zranění vypadl gólman Semjon Varlamov z Colorada, roli brankářské jedničky by měl plnit Sergej Bobrovskij z Columbusu. Utkání Rusko - Česko začne v pátek v 19:15 SELČ, přímý přenos odvysílá ČT sport a náš web.

Alexander Radulov v dresu CSKA
zdroj: ISIFA

Trenér ruské reprezentace Oleg Znarok dnes na tiskové konferenci oznámil jména 28 hráčů, přičemž na soupisku jich bude zapsáno jednadvacet. "Zbývající čtyři místa necháme volná pro případné posily z NHL," řekl Znarok s odkazem na druhé kolo Stanley Cupu, kde proti sobě mimo jiné hrají v barvách Washingtonu a Pittsburghu elitní ruští útočníci Alexandr Ovečkin a Jevgenij Malkin.

Největší hvězdou aktuálního výběru je Pavel Dacjuk z Detroitu. Sedmatřicetiletý centr je mistrem světa z roku 2012, dvojnásobným vítězem Stanleyova poháru a bude nosit na dresu kapitánské céčko. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články