Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kolář: U Jágra visí malý otazníček, ale zítra by měl hrát

Praha – Nastoupí Jaromír Jágr do čtvrtfinále, nebo nenastoupí? Tato otázka v posledních hodinách vrtala v hlavě téměř všech fanoušků českého týmu. A zatím to vypadá, že legendární "osmašedesátka" na čtvrtfinále mistrovství světa s Finy bude připravena. Potvrdil to lékař českého týmu Pavel Kolář.

Jaromír Jágr
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Jágr z duelu se Švýcarskem vydržel na ledě jen 1:55 minuty čistého času a po dvou střídáních zůstal sedět na lavičce. Chvíli se snažil rozmasírovat bolavé místo míčkem, ale následně zamířil do kabin a už se nevrátil. Vedení národního týmu večer oznámilo, že třiačtyřicetiletý útočník má problém se svalem, což upřesnil před odpoledním tréninkem profesor Kolář.

"U Jaromíra začaly bolesti přitahovače kyčelního kloubu a trochu kyčle, takže jsme nechtěli riskovat, že by nemohl nastoupit na čtvrtfinále a chtěli jsme využít pauzy k tomu, aby se vyléčil," prozradil.

Kolář s Jágrem od večera na zranění pracoval a během odpoledního tréninku by měl čtyřgólový střelec na letošním šampionátu vyzkoušet, jestli už je všechno v pořádku. "Je tam malý otazníček, ale proti Finsku by měl nastoupit," dodal ke stavu české hvězdy.

Situace se zlepšila i u Jakuba Klepiše, který se rovněž představí v tréninku a je možné, že i on nastoupí do duelu s Finy.

Je nám líto, video expirovalo.
Kolář: Jágr by měl být na zápas s Finskem připraven
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články