Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Kladno podlehlo v Ústí nad Labem, Frýdek udolal Slavii v prodloužení

Hokejisté Kladna nevyužili šanci posunout se do vedení první ligy a v dohrávce 13. kola podlehli venku s Ústí nad Labem 1:2. V tabulce jim aktuálně patří třetí místo za vedoucím Vrchlabím a Jihlavou. 

Jaromír Jágr
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Rytíři nenavázali na sobotní domácí výhru nad Frýdkem-Místkem 5:1 a připsali si druhou porážku z posledních tří zápasů. Ve 23. minutě je sice dostal do vedení Tomáš Guman, ale v čase 31:13 vyrovnal Martin Tůma a 29 sekund před koncem druhé třetiny v početní výhodě rozhodl Daniel Vrdlovec. Osmačtyřicetiletý majitel Rytířů Jaromír Jágr podruhé za sebou nebodoval a naprázdno vyšel v deseti ze třinácti utkání v této sezoně.

Ústí se díky třetí výhře za sebou posunulo v boji o předkolo play off ze třináctého na jedenácté místo. Jágr má po 13 duelech v sezoně po svém opožděném startu na kontě stále tři body za gól a dvě asistence.

Šestnáctý Frýdek-Místek si na dlouhou cestu domů po neúspěchu v Kladně přibalil dva body z předehrávky 32. kola na ledě pražské Slavie, kde zvítězil 4:3 v prodloužení. Byla to jeho třetí výhra z uplynulých čtyř zápasů.

Desátá Slavia prohrála počtvrté za sebou a pod staronovým trenérem Milošem Říhou vyhrála jen dva ze sedmi duelů. Zápas rozhodl v čase 61:42 Denis Kindl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články