Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Kladno i Hemský excelovali, Plzeň přejela Vítkovice

Praha - Další velkou show zámořských hvězd nabídlo 19. kolo hokejové extraligy. Jaromír Jágr si připsal proti Chomutovu čtyři body a Rytíři pod jeho taktovkou deklasovali Piráty 7:2. Proti Slavii zazářil hattrickem útočník Edmontonu Aleš Hemský a zajistil Východočechům výhru 5:2. Tabulku nadále o pět bodů vede Plzeň, její brankář Tuukka Rask nepovolil střelcům Vítkovic ani jeden gólový úspěch. Liberec poprvé pod dočasným trenérem Filipem Pešánem uspěl ve Zlíně a přeskočil ve spodní části tabulky Karlovy Vary, ty prohrály v Litvínově 2:5. Poslední zůstává Sparta, která vlastní nedisciplinovaností nabídla Třinci pohodlnou výhru 6:1.

HC Pardubice - Slavia Praha 5:2

Pardubice zvítězily nad pražskou Slavií 5:2 a postaral se o to hattrickem útočník Aleš Hemský. Úřadující mistr tak zabral po třech porážkách a spravil si chuť po páteční prohře s Kladnem 6:9. O osudu utkání se rozhodlo už v první třetině, kterou Východočeši vyhráli 3:0.

Sestřih utkání a ohlasy

Je nám líto, video expirovalo.
HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Slavia Praha

Oceláři Třinec - Sparta Praha 6:1

Hokejisté Třince porazili Spartu bez větších potíží 6:1, když jejich výhru znovu režírovala elitní řada, která se postarala o pět gólů. Pražané doplatili na velký počet vyloučených a po dvou domácích vítězstvích nebodovali.

Sestřih utkání a ohlasy

PSG Zlín - Bílí Tygři Liberec 1:5

Hráči Liberce zvítězili na ledě Zlína 5:1 a spravili si chuť po pátečním domácím debaklu s Plzní 1:8. Domácí Berani nedokázali navázat na sérii tří vítězství venku a zaznamenali už pátou porážku před vlastním publikem za sebou.

Sestřih utkání a ohlasy

Škoda Plzeň - Vítkovice Steel 5:0

Hokejisté Plzně porazili Vítkovice vysoko 5:0 a drží sérii patnácti utkání za sebou s minimálně jedním získaným bodem. Domácí o své výhře rozhodli především dvěma góly v prostřední části, naopak Vítkovice příliš neztížily gólmanu Raskovi první zápas s nulou v sezoně. Hosté nevyužili sedm přesilových her a prohráli počtvrté za sebou.

Sestřih utkání a ohlasy

HC Litvínov - Energie Karlovy Vary 5:2

Karlovy Vary prohrály na ledě Litvínova 2:5, popáté za sebou vyšly bodově naprázdno a klesly na předposlední místo. Po sobotním odvolání kouče Vladimíra Kýhose vedl Energii trenér juniorského týmu Karel Mlejnek. Litvínov vyhrál čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Sestřih utkání a ohlasy

Rytíři Kladno - Piráti Chomutov 7:2

Hokejisté Kladna opět excelovali a doma rozdrtili Chomutov 7:2. Elitní formace Rytířů se o to postarala šesti góly a hvězdný Jaromír Jágr si připsal čtyři body za gól a tři asistence. Kladno naplno bodovalo počtvrté za sebou a mělo při této sérii skóre 25:10.

Sestřih utkání a ohlasy

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články