Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Hokejisty extraligových Karlových Varů bude trénovat Hynek

Karlovy Vary - Novým trenérem hokejistů extraligových Karlových Varů se stal Pavel Hynek, který nahradí na střídačce v sobotu odvolaného Josefa Palečka. Společně s Hynkem, jenž v minulém týdnu předčasně ukončil své angažmá v pražské Spartě, povede úřadujícího mistra Václav Baďouček. Devětatřicetiletý Hynek byl od počátku hlavním kandidátem na post hlavního kouče Západočechů. Smlouvu s Karlovými Vary by měl podepsat v úterý a o den později poprvé povede trénink v novém působišti. Dnes i v úterý má totiž tým volno.

Hynkovým asistentem bude Baďouček, jenž v Karlových Varech v minulosti již působil. Po sezoně 2007/08 však odešel do Znojma a v této sezoně působil v Brně. V minulém týdnu ale na vlastní žádost tým opustil. Nyní se tak na západ Čech vrací a nahradí Mikuláše Antonika, jenž stejně jako Paleček u týmu končí. Trenérem brankářů bude nadále Pavel Kněžický. 

Karlovy Vary se k odvolání Palečka rozhodly po páteční domácí prohře s pražskou Spartou. V neděli vedl Energii v zápase v Litvínově Antonik společně s Jaromírem Kverkou a tým vyhrál podkrušnohorské derby 6:5. I přesto je mužstvo až na dvanáctém místě tabulky.

Zápasová premiéra v novém působišti čeká Hynka v pátek 13. listopadu, kdy se Karlovy Vary utkají s Českými Budějovicemi. Ty o reprezentační přestávce převezme František Výborný, až do minulého týdne Hynkův asistent ve Spartě.

Je nám líto, video expirovalo.
Trenér Hynek míří do Karlových Varů
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články