Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Výbornému start ve Spartě nevyšel, Vítkovice přeskočily Chomutov. Janus má první výhru

Ve šlágru 19. kola Kometa přehrála Spartu 3:2 v prodloužení a trenérovi Františku Výbornému tak obnovená premiéra na lavičce Pražanů zhořkla. V duelu o pátou příčku mezi Vítkovicemi a Chomutovem byli úspěšnější Ostravané, v souboji zástupců Ligy mistrů se zase radoval Liberec nad Třincem a gólman Jaroslav Janus zažil úspěšný start v dresu Bílých Tygrů. V duelu brankářů v zápase Olomouc–Hradec se pak činil Branislav Konrád, který nepustil ani gól a po výsledku 1:0 se radoval na úkor Patrika Rybára.

Martin Erat z Brna (vpravo) v souboji s Lukášem Klimkem ze Sparty
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Litvínov - Zlín 1:3

Vynikající defenzivní partii předvedli zlínští Berani na ledě Litvínova. V duelu dvou týmů, které v poslední době pravidelně bodují, rozhodla trpělivá hra hostů s nebezpečnými brejky, ze kterých Zlínští trestali domácí váhavou rozehrávku. Na úvodní trefu Honejska navázali Klhůfek s Robertsem Bukartsem, snížení litvínovského Kubáta přišlo pozdě. Brankář Zlína Libor Kašík si připsal 38 úspěšných zákroků.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363612-zive-litvinov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

Jihlava - Pardubice 2:3 SN

Vypadalo to na tři body pro Jihlavu, ale nakonec se z výhry 3:2 po samostatných nájezdech radovali hokejisté Pardubic. Dynamo prohrávalo po dvou gólech domácího Skořepy 1:2, ale Trončinský si vynutil prodloužení 63 vteřin před koncem a v nájezdech rozhodl Tomášek. Východočeši i přes vítězství zůstávají společně s Duklou v poslední trojce pořadí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363613-jihlava-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Pardubice

Vítkovice - Chomutov 4:2

Souboj o páté místo mezi Vítkovicemi a Chomutovem vyzněl jednoznačně pro domácí Ostravany po výsledku 4:2. Hostující Piráti sice drželi se soupeřem krok po první třetině, ale Vítkovičtí rozhodli vyrovnané utkání dvěma přesilovkovými góly v prostřední části po trefách Lva a Stránského. Pojistku přidal v polovině zápasu Kurovský. Ostravané tak přeskočili Chomutov v tabulce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363614-vitkovice-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Chomutov

Brno - Sparta 3:2 PP

Obnovená premiéra na střídačce Sparty trenérovi Františkovi Výbornému nevyšla. V duelu proti Brnu sice sparťané dvakrát srovnali náskok Komety, ale v nastavení se prosadil Jan Hruška a přisoudil bod navíc domácím po vítězství 3:2. Pražané prohráli počtvrté za sebou, za Brno se po návratu znovu trefil Martin Nečas.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363615-brno-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Sparta

Liberec - Třinec 5:3

Hokejisté Liberce dosáhli v utkání proti Třinci na tříbodový zisk, na který čekali dlouhých pět kol. Severočeši se tak odlepili ode dna tabulky a posunuli se na 11. příčku. V libereckém dresu se poprvé představila čerstvá posila brankář Jaroslav Janus. Dvěma góly se na vítězství Tygrů podílel Dominik Lakatoš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363616-liberec-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec přetlačil Oceláře z Třince 5:3, Janus má první výhru

Olomouc - Hradec Králové 1:0

Diváci v Olomouci čekali na úvodní gól proti Hradci Králové až do 49. minuty, kdy se prosadil olomoucký Mráz. Nakonec se jednalo o jedinou branku, neboť více jich Patrik Rybár v brance Východočechů nepustil. Gólman Branislav Konrád tak vyšel z minisouboje vítězně a po vítězství Mory 1:0 tak zaznamenal už páté čisté konto v sezoně. Hanáci ukončili dlouhou sérii 11 porážek ve vzájemných zápasech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363617-olomouc-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články