Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
GP West Bohemia

Správné rozhodnutí, kopl jsem to bruslí, přiznal se Ölvecký

Ostrava - Nechybělo moc a hokejistům Vítkovic se v utkání s Pardubicemi povedlo dotáhnout v poslední desetiminutovce čtyřgólovou ztrátu. Jenomže trefa Petera Ölveckého dvě sekundy před koncem nebyla uznána a i střelec po utkání sportovně přiznal, že kotouč do branky dopravil bruslí. "Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí rozhodčího. Chtěl jsem to tam nějak dát, trochu jsem to kopl. Rozhodčí to asi dobře viděl. Správné rozhodnutí," řekl Ölvecký.

Peter Ölvecký
zdroj: ČT sport

Vítkovice ještě v 51. minutě prohrávaly s Pardubicemi 1:5, ale pak přišla smršť. Slovenský útočník se v samém závěru vítkovické power play prosadil ve skrumáži na brankovišti, tým i fanoušci explodovali nadšením v radosti z vyrovnání na 5:5. Jenže sudí okamžitě gestem ruky naznačil poradu s videorozhodčím, a to už i Ölvecký tušil, jaký bude ortel.

"Já jsem si byl skoro jistý, že to nebude platit. Neměl jsme to jak jinak zakončit. Držel mě bek, jak jsem padal, tak jsem to strčil nohou. Klukům jsem říkal, aby si nedělali velké naděje. Kdyby nebyly kamery, tak tam určitě skáču, ale rozhodčí měl dobrý výhled," řekl Ölvecký.

Je nám líto, video expirovalo.
Neuznaný vyrovnávací gól Vítkovic

Bývalý slovenský reprezentant, který Vítkovice posílil teprve v pátek, díky přihrávce na třetí branku Kudělky bodoval i ve svém třetím startu v extralize, ale pouze v pátečním derby s Třincem z toho rezultovaly body pro tým.

"Kdybychom tak jako posledních deset minut hráli od začátku, tak máme tři body a jsme vysmátí. Stalo se nám to i v Plzni. Začali jsme hrát, až jsme prohrávali o tři góly. Nechápu to. Musíme si to rozebrat na videu, kde se staly chyby," řekl Ölvecký.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články