Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Sparťan Piskáček: Musíme se od posledních dvou zápasů odrazit

Už pět duelů v řadě nedokázali hokejisté Sparty zvítězit před vlastními příznivci. Proč tomu tak je, netuší ani obránce Pražanů Jan Piskáček. Poslední dva výkony proti Zlínu a Třinci však považuje za pozitivní a doufá, že na ně celek z hlavního města v dalších utkáních naváže.

Sparťané se radují z jediného gólu proti Třinci
zdroj: ČT4 autor: Deml Ondřej

"Nemáme se za co stydět. Z obou stran to byl výkon hodný play-off. Odevzdali jsme tam všechno. Škoda, že jsme nedali z přesilovek gól. Nám se dneska do útočné třetiny skoro nedařilo dostat, a když už jsme se tam dostali, tak jsme po první přihrávce nebo střele jeli zase zpět," uvedl Piskáček.    

Výhru Ocelářů zařídil v 54. minutě útočník Martin Růžička v početní výhodě. "Bohužel rozhodla jedna střela navíc. Měli jsme to tam vyhodit. Stalo se. Je to hokej. Z přesilovek se dávají góly a oni v nich hrají dobře," mrzelo kladenského odchovance.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Třinec

K lepším výsledkům může Spartě pomoci páteční výhra ve Zlíně 4:0 a předvedená hra proti Třinci. "Musíme se od těchto dvou zápasů odrazit. Odevzdali jsme dva super výkony a na nich můžeme stavět dál. Máme teď delší pauzu, takže do soboty je dost času se doléčit. Třeba se někdo vrátí," upozornil devětadvacetiletý bek na rozsáhlou marodku, která tým trápí.    

Piskáček netuší, proč se Pražanům doma nedaří. S názorem, že jejich protivníci chodí do soubojů v O2 areně s větší motivací, nesouhlasí. "Týmy hrají pořád stejně, chtějí vyhrát stejně jako my a dávají do toho maximum. Bohužel nám to teď doma nevychází, ale zase se nám daří venku," zakončil Piskáček.

Sparta si z jedenácti soubojů na kluzištích soupeře odvezla osm výher.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články