Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

SOUHRN 59. KOLA: Sparta s přehledem porazila Zlín, Energie vybojovala derby. Rytíře čeká baráž

Předposlední kolo nejvyšší domácí soutěže nabídlo celkem sedm utkání. Plzeň v boji o nejvyšší čtyřku narazila na Karlovy Vary. Roli favorita však nezvládla a vítězství vybojovaly Vary. Sparta naopak jasně přehrála zlínské Berany. Rytíři nestačili na Kometu a mají tak jistou baráž. Dynamo ukončilo sérii proher, na tři body ale s Třincem nedosáhlo. Oceláři zvítězili po samostatných nájezdech.

Sparta Praha - Zlín 4:1

Pražští hokejisté roli jasného favorita s přehledem zvládli, Berany nepustili do větších šancí a kontrolovali průběh utkání. Berani v přesilovce pouze korigovali stav na 3:1 zásluhou Köhlera, v závěru na konečných 4:1 upravil skóre Chlapík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Zlín

Kometa - Kladno 3:0

Kladenští Rytíři zavítali v 59. kole do Brna. První třetina změnu skóre nepřinesla, na začátku druhé ale stav otevřel Kollár. Kometa pak utkání zvládla a s přehledem si připsala vítězství 3:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Kladno

Plzeň - Karlovy Vary 1:3

Západočeské derby nabídlo 59. kolo nejvyšší domácí ligy. Plzeň hostila na svém ledě Karlovy Vary a do zápasu vstoupila v roli favorita. Energie však hrála velmi vyrovnaně a po gólu Martina Kohouta vedla. Na konečných 1:3 pak skóre upravil Černoch a Vary tak připsaly důležité tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Vítkovice - Hradec Králové 1:3

Vítkovice si na domácím ledě poradily s hradeckým Mountfieldem, letošním vítězem Prezidentského poháru. V utkání 59. kola zvítězily Vítkovice 3:1. Hradec tak přišel o sérii deseti zápasů, ve kterých bodoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Hradec Králové

Litvínov - Olomouc 2:3
Olomouc šla první do vedení, ještě v první třetině se však domácím podařilo po trefě Strejčka vyrovnat. Severočechům však ani domácí prostředí štěstí na hokejky nepřineslo. Olomouc si tak odváží tři body. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc

České Budějovice - Liberec 5:3

Jihočeští hokejisté narazili v 59. kole na Liberec. Hosté v dramatickém boji o důležité body otočili stav z 0:1 na 2:1, pak vedli ještě 3:2, ale v posledních šesti minutách třikrát inkasovali a ztratili naději na dosažení čtvrtého místa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice - Liberec

Pardubice - Třinec 2:3 po sn.

Hokejisté Pardubic sice ukončili nepříznivou sérii bez bodového zisku, která se natáhla na sedm zápasů, přesto však prohráli poosmé v řadě. V utkání 59. extraligového kola získali bod, když Třinci podlehli 2:3 po samostatných nájezdech. Přesto má Dynamo ještě stále naději na přímý postup do čtvrtfinále. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Třinec

Hlavní zprávy

Nejčtenější články