Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

SOUHRN 57. KOLA: Zlín sestupuje z extraligy po 42 letech, Olomouc vynulovala Třinec

Očekáváné se stalo realitou. Zlínští hokejisté z extraligy po 42 letech působení sestupují. Potvrdila to porážka 1:4 v 57. kole, po které už Berani nemohou ani teoreticky předstihnout čtrtnácté Kladno, když ztrácí patnáct bodů. Na první příčce sídlí Hradec Králové po vítězství 4:2 v Brně. Naopak Třinec si neporadil s Olomoucí, když ani nevstřelil gól a padl 0:3. Pokračuje boj o předkolo, mimo play-off pozici jsou nyní Karlovy Vary.

Zklamaní zlínští útočníci Pavel Kubiš a Antonín Honejsek
zdroj: ČTK autor: Pavel Paprskář

Mladá Boleslav – Zlín 4:1

Před pár lety nemyslitelné se stalo realitou. Hokejisté Zlína sestoupili z extraligy, když prohráli v utkání 57. kola v Mladé Boleslavi 1:4. Čtyři kola před koncem ztratili i teoretickou naději na záchranu. Na předposlední Kladno měli Berani před dneškem patnáctibodové manko.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Zlín

DOHRÁVKA 42. KOLA:

Olomouc – Třinec 3:0

Olomoučtí hokejisté si připsali tři body, které mají cenu zlata. V dohrávce 42. kola extraligy porazili vedoucí Třinec 3:0. Trefili se kuriózně z půlky hřiště Jiří Ondrušek, Silvester Kusko a Lukáš Nahodil. Popáté v kariéře Oceláře vynuloval Branislav Konrád.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Třinec

Sparta – Liberec 5:2

Připsali si už třetí výhru v řadě. Hokejisté Sparty porazili v 57. kole extraligy Liberec 5:2. Dvěma góly a asistencí se na výhře Pražanů podílel David Tomášek, dvakrát se mezi střelce zapsal i Miroslav Forman a tři asistence si připsal nejproduktivnější hráč soutěže Filip Chlapík. Liberec nenavázal na předešlé čtyři extraligové výhry a šest zápasů v řadě, ve kterých Severočeši bodovali.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Liberec

Litvínov – Vítkovice 4:2

Hokejisté Litvínova zdolali v 57. kole extraligy doma Vítkovice 4:2 a díky čtvrté výhře za sebou se drží na pozicích pro play-off. Tým kouče Vladimíra Růžička navíc díky své úspěšné sérii posunul hrozbu baráže o udržení do teoretické roviny. Osmí Ostravané prohráli teprve podruhé z posledních šesti duelů.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Vítkovice

Kometa Brno – Hradec Králové 2:4

Kometa se nebezpečně přibližuje 13. místu, které nezaručuje play-off. Brňané prohráli počtvrté v řadě, když doma nestačili v 57. kole extraligy 2:4 na Hradec Králové. Východočeši vyhráli poosmé v řadě a vrátili se do čela tabulky o dva body před Třinec.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Hradec Králové

České Budějovice – Karlovy Vary 3:1

Konkurenti uspěli a "Černého Petra" na 13. příčce extraligové tabulky teď drží Karlovy Vary. Západočeši neuspěli na ledě Českých Budějovic 1:3, za domácí se dvakrát prosadil útočník Martin Beránek.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Karlovy Vary

Plzeň – Kladno 4:3

Plzeň si poradila v 57. kole extraligy 4:3 s Kladnem, i když to ještě dotahovala v poslední třetině dvěma brankami. Indiáni poskočili zpátky na čtvrté místo o dva body před Spartu, která je dnes na chvíli vystřídala.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Kladno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články