Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

SOUHRN 41. KOLA: Šlágr proti Kometě patřil slavící Plzni, Zlín ztratil kontakt s Litvínovem

Tahák 41. kola mezi Plzní a Kometou ovládli jednoznačným způsobem Západočeši a po výhře 5:2 se posunuli už na čtvrtou příčku tabulky. Perfektním způsobem tak oslavili 90leté výročí založení klubu. První je nadále Liberec, který odskočil Třinci po porážce Ocelářů na ledě Olomouce na rozdíl čtyř bodů. Stejný počet ztrácí jedenáctý Zlín na desátý Litvínov, neboť Berani ve vzájemném utkání zaváhali a prohráli po samostatných nájezdech 1:2.

Slavící hokejisté Plzně ve výročních dresech
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Chomutov – Hradec Králové 1:3

Chomutov se na začátku poslední čtvrtiny základní části dostává do další krize. Piráti prohráli s Hradcem Králové 1:3 a padli popáté v řadě. Domácí Jakub Sklenář sice vykřesal naději na bodový zisk, když snižoval na rozdíl jedné branky po polovině utkání, ale člen druhého hradeckého útoku Radovan Pavlík přidal v závěrečné třetině svůj druhý gól v zápase a navázal na vítěznou trefu Petra Koukala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov – Hradec Králové

Mladá Boleslav – Karlovy Vary 3:2

Karlovy Vary vedly na ledě Mladé Boleslavi 2:1 po polovině utkání, ale nakonec si neodvezly ani bod. Obrat Středočechů na konečných 3:2 zařídili Vondrka s Kotvanem, kteří se prosadili v přesilových hrách. Boleslavští si tak po čtvrtém vítězství za sebou pojistili pozici v elitní desítce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Karlovy Vary

Plzeň – Brno 5:2

Šlágr kola mezi Plzní a Brnem patřil Západočechům, kteří oslavili výročí 90 let od založení klubu výhrou 5:2. Pod triumf se podepsali Allen, Kovář, Pour, Kantner a Straka, za hosty se prosadili pouze nejlepší kanonýr Komety Mueller a jeho dvorní nahrávač Holík. Plzeň odskočila šesté Kometě na rozdíl šesti bodů a zároveň se posunula na čtvrtou příčku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Brno

Zlín – Litvínov 1:2 SN

Souboj o desáté místo vyšel lépe Litvínovu, který zvítězil ve Zlíně 2:1 po samostatných nájezdech. Důležitou výhru za dva body zařídili Trončinský, který skóroval v oslabení, a střelec vítězné branky z dovednostní soutěže Kašpar. V nájezdech se prosadili ještě Mikúš s Hüblem, zato brankář Janus neinkasoval ani jednou. Litvínov zůstal desátý, ale jedenáctému Zlínu odskočil na rozdíl čtyř bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Litvínov

Olomouc – Třinec 5:2

V posledním vzájemném utkání Hanáků se Slezany uspěla Olomouc 5:2 a srovnala účet na dvě výhry a dvě porážky se soupeřem z Třince. O výhře rozhodli domácí ve druhé polovině zápasu, kdy se prosadili čtyřikrát včetně Galvasovy přesilovkové trefy nebo Irglova úspěšného trestného střílení. Naopak Růžička na druhé straně samostatný nájezd neproměnil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Třinec

Pardubice – Liberec 0:1

Bílí Tygři si vytvořili na čele tabulky čtyřbodový náskok před Třincem poté, co zvítězili v Pardubicích 1:0. O hubenou výhru se zasloužil jediný střelec utkání Jakub Valský a také brankář Severočechů Roman Will, který zaznamenal páté čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Liberec

Sparta – Vítkovice 3:0

Tři roky čekali sparťané na výhru proti Vítkovicím za tři body. Dočkali se až nyní po vítězství 3:0, o které se postarali Rousek a v závěru duo Delisle s Beranem, kteří se trefili do prázdné branky. Brankář Jakub Sedláček vychytal první čisté konto v pražském dresu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Vítkovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články