Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

SOUHRN 40. KOLA: Budějovičtí po jedenácti letech loupili na Spartě, Hradec jde do vedení

Dlouho čekali hokejisté Českých Budějovic na výhru na ledě pražské Sparty. Dvěma góly a jednou asistencí ke skóre 5:1 přispěl jihočeský útočník Lukáš Pech. Po úvodní prohrané třetině 0:2 otočili Hradečtí utkání s Mladou Boleslaví na 5:2, a vystoupali tak do čela tabulky. Naopak o výsledku duelů Litvínov - Brno a Liberec - Pardubice rozhodli hráči až v prodloužení. Z vítežství se nakonec radovaly oba hostující týmy. Vítkovice doma ustály nápor Plzně a vyhrály 4:2. Důležité body uhrálo předposlední Kladno, které porazilo Olomouc 2:0.

Radující se hráči Českých Budějovic
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Litvínov - Brno 2:3 v prodloužení

Litvínov po úvodní třetině na domácím ledě vyhrával 2:0. Pak ale brněnský útočník Martin Zaťovič snížil a Kevin Tansey svým gólem ve třetí třetině skóre srovnal. Petr Mueller poté v první minutě prodloužení vystřelil Kometě dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Vítkovice - Plzeň 4:2

Vítkovice i přes problémy s nedostatkem útočníků doma ubránil nápor Plzně. Za stavu 2:2 plzeňský Kvasnička dostal 2+2 minuty a domácí celek šel do vedení. Hostům už nepomohla ani power-play, v níž naopak v poslední minutě inkasovali, když se do prázdné branky trefil Chlán.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Sparta - České Budějovice 1:5

Pouze jeden gól v 15. minutě utkání dokázali domácí vstřelit do brány Českých Budějovic. Jihočeši naopak ve druhé čtvrtině Sparťanům nastříleli hned tři branky. V závěru k tomu přidali dva góly, a po téměř jedenácti letech se tak radovali z výhry na Spartě 5:1. V dresu hostí nejvíce zářil s dvěma góly a jednou asistencí útočník Lukáš Pech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - České Budějovice

Kladno - Olomouc 2:0

Zlaté body získali hokejisté Kladna. Olomouc přijela do Chomutova, kde je kladenský celek v této sezoně doma, podpořena čtyřmi výhrami z posledních šesti zápasů, ale narazila. Kladnu, které nastoupilo opět bez zraněného Jaromíra Jágra, dalo gól v úvodní třetině. To se po samostatné akci trefil pětadvacetiletý útočník Miroslav Indrák, pro něhož to byl teprve druhý zásah v extralize. V poslední třetině při power-play hostů potvrdil výhru trefou do prázdné branky Hlava. Dvě asistence si připsal Wood a první nulu v české extralize udržel kanadský brankář Bow.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Olomouc

Liberec - Pardubice 3:4 v prodloužení

Velice vyrovnaný souboj předvedli hráči Liberce a Pardubic, když po základní hrací době tabule ukazovala skóre 3:3. O vítězi rozhodl hostující Anthony Camara již v první minutě nastavení. Dynamo tak navázalo na vítězství s Hradcem Králové a Karlovými Vary a v roce 2022 zůstává i nadále neporaženo. Liberec naopak prohrál druhé prodloužení za sebou a celkově třetí zápas v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Pardubice

Hradec Králové - Mladá Boleslav 5:2

Nepovedený start do utkání předvedli domácí hokejisté Hradce Králové, když po první třetině prohrávali s Mladou Boleslaví 0:2. Ze šaten ale naskočili s novou energií a Boleslav porazili 5:2. Východočeši se tak po 40. kole stali novým vedoucím týmem extraligy o dva body před Třincem, jež je aktuálně v karanténě, a souboj s Karlovými Vary odehrají v náhradním termínu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články