Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

SOUHRN 28. KOLA: Vítkovice oslavily výročí výhrou nad Spartou, Brňané zastavili Plzeň

Ostravané zvládli výroční zápas proti Spartě a oslavu 90 let od založení klubu ozdobili výhrou nad tradičním soupeřem 4:2. Ve 28. kole se doma dařilo kromě Vítkovic dalším pěti klubům, venku uspěla jen Mladá Boleslav, která triumfovala v Karlových Varech 3:1. Událostí kola je také konec dlouhé série Marka Kvapila z Liberce, který vyšel bodově naprázdno poprvé po 23 duelech.

Vítkovičtí hokejisté ve speciálních výročních dresech
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Třinec – Olomouc 4:2

Třinec zvládl před odjezdem na Spengler Cup i duel proti Olomouci a po vítězství 4:2 prodloužil úspěšnou sérii na čtyři zápasy. Hostující Škůrek sice vyrovnal průběžný stav na 1:1 na začátku druhé třetiny, ale Oceláři třemi góly za dvacet minut rozhodli o další domácí výhře. Slezané padli na vlastním ledě naposledy se Zlínem 28. října.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386064-trinec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Olomouc

Karlovy Vary – Mladá Boleslav 1:3

Ztráta ze špatného začátku sezony je pryč. Mladá Boleslav konečně nakoukla do elitní desítky po důležité výhře nad Karlovými Vary 3:1 a na desátém místě se odpoutala od Západočechů na rozdíl čtyř bodů. Vítěznou branku vstřelil Pláněk, Knotek přidal v závěru pojistku a připsal si už osmou trefu v jedenácti duelech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386065-vary-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Mladá Boleslav

Litvínov – Zlín 5:3

Vyrovnaný duel mezi Litvínovem a Zlínem se zlomil až v závěru. Za stavu 3:3 zužitkoval litvínovský Ščotka přesilovou hru v 53. minutě a přiblížil černožluté k vítězství, které dokonal tříbodový Válek. Hostům tak nepomohly ani dva góly Fořta a podlehli 3:5.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386066-litvinov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Zlín

Vítkovice – Sparta 4:2

Vítkovice navázaly na výhru v Pardubicích a na domácím ledě si poradily se Spartou 4:2. Ostravany táhl první a čtvrtý útok, kapitán Olesz si připsal dvě asistence. Vítkovičtí oslavili výročí 90 let od založení klubu návratem do první čtyřky, naopak Pražanům se elitní šestka začíná vzdalovat.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386067-vitkovice-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Sparta

Brno – Plzeň 3:2

Ve šlágru kola uspěla na domácím ledě Kometa, která přetlačila Plzeň 3:2. Brňané rychle vedli o dva góly v deváté minutě po brankách Muellera a Zohorny, rozhodující trefu zařídil Dočekal v polovině zápasu. Západočeši přišli o sérii tří výher a propadli se na sedmé místo právě za Jihomoravany.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386068-brno-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Plzeň

Liberec – Pardubice 3:1

Neuvěřitelná bodová série Marka Kvapila skončila na čísle 23. Přesto nemusel po zápase smutnit, neboť i bez jeho příspěvku se Liberec radoval z výhry 3:1 nad Pardubicemi. Bílé Tygry tentokrát táhl útočník Filippi, který si připsal gól a nahrávku. Severočeši tak nadále prohání Třinec, zmar Dynama pokračuje.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386069-liberec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Pardubice

Hradec Králové – Chomutov 5:0

Chomutov se v Hradci Králové nezmohl ani na jednu vstřelenou branku a podlehl Východočechům vysoko 0:5. Domácí se mohli opřít o první útok, Petr Koukal si připsal tři body za gól a dvě nahrávky, Radek Smoleňák vytěžil tři asistence a Matěj Chalupa zaznamenal jednu trefu. Hradečtí zvítězili popáté v řadě, Piráti po dvou triumfech nebodovali.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/386070-hradec-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Chomutov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články