Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Studio Time Out

SOUHRN 28. KOLA: Kladno zvýšilo náskok na Zlín, Vítkovice už jsou v první šestce

Kladno porazilo ve 28. kole extraligy díky bleskovému obratu Mladou Boleslav 2:1 a na 14. místě tabulky odskočilo poslednímu Zlínu na rozdíl 11 bodů. Berani stejným poměrem podlehli Plzni. Vítkovice po nepodařené první třetině vynulovaly dvoubrankové manko na České Budějovice a po dvou zásazích Lakatoše vyhrály 4:2. Ostravané se posunuli už na šesté místo, když přeskočili kromě Motoru i Spartu. Ta naopak přišla o dvougólový náskok a výhru v Karlových Varech zachraňovala až v prodloužení. Pardubice vyhrály v Olomouci 4:1 a Hradec Králové si podesáté za sebou poradil s Litvínovem, čímž se přiblížil vedoucímu Třinci na pět bodů.

Radost hokejistů Kladna
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Kladno - Mladá Boleslav 2:1

Kladno inkasovalo jako první, ale díky dvěma brankám během 17 sekund utkání s Mladou Boleslaví otočilo. Vítězný gól dal na začátku 36. minuty útočník Ladislav Zikmund po asistencích Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance. Kladenští vrátili hostům porážku 0:3 z prvního zápasu sezony.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - Mladá Boleslav

Vítkovice - České Budějovice 4:2

Vítkovice protáhly sérii vítězství na čtyři, čímž se ve vyrovnaném středu tabulky posunuly na šesté místo. Ostravané prohrávali doma s Českými Budějovicemi po první třetině 0:2, v prostřední části ale dokázali vyrovnat a následně dvěma góly rozhodl Dominik Lakatoš. Obě branky Motoru vstřelil Lukáš Pech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - České Budějovice

Hradec Králové - Litvínov 3:2

Litvínov v Hradci Králové dvakrát vedl, nakonec se však z výhry 3:2 radovali domácí. Trenér Chemiků Vladimír Růžička tak při svém prvním návratu do míst svého předešlého angažmá neuspěl. Východočeši porazili Litvínov podesáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Karlovy Vary - Sparta 4:5 PP

Sparta ztratila na ledě Karlových Varů ve třetí třetině dvoubrankové vedení, nakonec však porazila Energii 5:4 v prodloužení. O třetí výhře Pražanů v řadě rozhodl v čase 64:40 kapitán Michal Řepík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Sparta

Olomouc - Pardubice 1:4

Pardubice vyhrály na ledě Olomouce 4:1 a po třech nezdarech se radovaly z výhry. Východočeši uspěli zejména díky stoprocentnímu využití přesilových her, ve kterých vstřelili dvě branky. Dvěma góly se pod jejich výhru podepsal útočník Patrik Poulíček. Hanáci prohráli potřetí v řadě, k úspěchu jim nepomohl ani návrat Davida Krejčího do sestavy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Pardubice

Zlín - Plzeň 1:2

Plzeň vyhrála na ledě Zlína 2:1, porazila Berany i podruhé v sezoně a udržela se na třetím místě tabulky. Zlín prohrál podruhé v řadě a je i nadále poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Plzeň
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články