Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

SOUHRN 27. KOLA: Sparta se zvedá. Třinec pokořil hranici 60 bodů a Boleslav je zpět ve čtyřce

Třinec je prvním celkem extraligy, který se přehoupl přes metu 60 bodů, po výhře nad Olomoucí 5:1 jich má 62 a dál vládne tabulce. Do elitní čtyřky se vrátila Mladá Boleslav, jež si poradila se Zlínem 3:1. Pořadím se posouvá také Sparta, Pražané zvládli duel s Libercem a po triumfu 4:1 už jsou šestí.

Sparta – Liberec 4:1

Krize je zřejmě zažehnána. Sparta si po Hradci Králové poradila také s Libercem, který přehrála 4:1. Vyrovnaný stav zlomili v druhé části hry Michal Řepík s Filipem Chlapíkem, jenž si připsal čtrnáctý gól v sezoně a v závěru se podílel i na pojistce Vladimíra Sobotky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Liberec

Litvínov – Vítkovice 3:4 SN

Vítkovice uspěly na zimním stadionu Ivana Hlinky, ačkoli to vypadalo, že si neodvezou ani bod. Litvínovští vedli nad Ostravany 2:0 a 3:2, ale hosté přes neproměněné trestné střílení přece jen srovnali díky Dejovi na 3:3 a v samostatných nájezdech rozhodl o výhře 4:3 Bukarts. Vítkovičtí uspěli potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Vítkovice

Třinec – Olomouc 5:1

Moravsko-slezský duel mezi Třincem a Olomoucí moc hokejové krásy nenabídl, přesto se nakonec radovali domácí Oceláři z výhry 5:1. Nerozhodný výsledek zlomil v závěrečné třetině šťastným odrazem Andrej Nestrašil a uklidňující třetí branku přidal v přesilové hře Milan Doudera. Slezané jsou prvním týmem, který překonal hranici 60 nasbíraných bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Olomouc

Mladá Boleslav – Zlín 3:1

Krátká vítězná jízda Beranů skončila. Po dvou výhrách Zlín nestačil na Mladou Boleslav, které podlehl 1:3. Triumf domácích zařídili gólově Šidlík, Jánošík a Najman, snížení Gazdy přišlo až příliš pozdě. Středočeši se posunuli do první čtyřky tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Zlín

Plzeň – Kladno 4:1

Michal Bulíř pomohl dvěma góly k výhře Plzně nad Kladnem 4:1. Útočník Západočechů si polepšil na 14 branek v sezoně a patří k nejlepším kanonýrům soutěže. Na jedinou trefu Rytířů z hokejky Kylea Wooda nahrával i Jaromír Jágr. Škoda je třetí, Středočeši mají na 14. místě před posledním Zlínem náskok osmi bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Kladno

Brno – Hradec Králové 1:3

Hradec Králové zapomněl na vysokou porážku se Spartou 3:8 a zvítězil na ledě brněnské Komety 3:1. Pod úspěch hostů se podepsali McCormack, Blain a Jank, jenž se prosadil dokonce v oslabení. Za domácí, v jejichž dresu poprvé nastoupil brankář Jakub Sedláček, se trefil jen Horký. Východočeši ztrácí na vedoucí Třinec osm bodů, Kometa je až třináctá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články