Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

SOUHRN 24. KOLA: Kometa přehrála Kladno bez Jágra. Třinec se rozstřílel, Litvínov také a povede ho Kýhos

Extraligové 24. kolo nabídlo dvě kanonády. Hokejisté Litvínova ze tří utkání vyhráli druhé, a to přesvědčivě 6:2 proti trápícím se Vítkovicím. Ještě po utkání Chemici oznámili nového hlavního trenéra Vladimíra Kýhose. Třinec si zase pohrál s Pardubicemi po sedmigólové kanonádě. Oceláři ztrácí šest bodů na lídra Spartu, která zapsala devátou výhru v řadě. Kometa doma došla nakonec k přesvědčivé výhře 4:1 proti Kladnu, které postrádalo opory včetně Jaromíra Jágra. 

Tomáš Plekanec a Ondřej Němec slaví branku Brna
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Kometa Brno - Rytíři Kladno 4:1

Brňané potvrdili roli favorita. Hokejisté Kladna přijeli na led Komety bez Jaromíra Jágra, ale i dalších opor brankáře Godly, Zikmunda, Réwaye či Valského. V utkání 24. kola hokejové extraligy se to projevilo, i když Rytíři šli do vedení zásluhou gólu v oslabení Tomáše Redlicha. O otočení skóre na konečných 4:1 se však postarali Kucsera, Němec, Hruška a Horký. Domácí uspěli potřetí doma po změně trenéra.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Rytíři Kladno

Sparta Praha - Zlín 2:1 po prodloužení

Poprvé po dvou měsících od zranění se do branky Zlína postavil Libor Kašík, ale při navrátu zapsal se spoluhráči porážku. Sparta na domácím ledě přehrála Zlín po prodloužení 2:1. Bod navíc Pražanům zajistil Lukáš Rousek, svěřenci Uwe Kruppa uspěli už v devátém utkání za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Zlín

Třinec - Pardubice 7:0

Předchozí vzájemné utkání zvládli Východočeši, teď se ale scénář úplně otočil. Úřadující mistr z Třince rozstřílel na domácím ledě Pardubice 7:0. Posun na druhé místo Ocelářům zajistily i dvě branky Arona Chmielewskiho. Petr Kváča potřeboval na druhou nulu sezony jen jedenáct zákroků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Litvínov - Vítkovice 6:2

Nepříjemná atmosféra a herní nepohoda u vítkovických hokejistů pokračuje. Ostravané prohráli popáté v řadě, o což se postaral na domácím ledě Litvínov. Chemici rozstříleli svěřence Jakuba Petra 6:2, poskočili na třinácté místo a snížili na dvanácté Vítkovice manko na tři body, ty mají o utkání méně. Večer po utkání Verva oznámila i jméno nového kouče po Jiřím Šlégrovi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Hradec Králové - Olomouc 2:1

Z posledních čtyř utkání vyhráli hokejisté Hradce Králové tři. Olomouc sice v utkání 24. kola extraligy na východě Čech vedla, ale brankami Červeného a Chalupy Mountfield otočil zápas k vítězství 2:1. Hradečtí stále drží osmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Mladá Boleslav - Karlovy Vary 4:2

V levandulových dresech hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili nad Karlovými Vary 4:2. V charitativním duelu, při němž domácí podpořili místní nemocnici, udrželi vedení 2:0 z první třetiny. Díky třetí výhře za sebou zůstávají Středočeši na třetím místě o skóre za druhým Třincem. Energie potřetí za sebou prohrála a má na kontě z posledních osmi duelů jen dvě vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články