Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

SOUHRN 2. KOLA: Gulaš má další hattrick a Motor je na čele extraligy, sparťan Kovář má první nulu

V čele extraligové tabulky jsou po dvou odehraných kolech tři šestibodové týmy – České Budějovice, Vítkovice a Olomouc. Motor si poradil s Kometou vysoko 6:2, když hattrickem zazářil kapitán Milan Gulaš. Ostravany zase táhl Peter Mueller, jenž přidal další dva góly při výhře 4:2 nad Plzní, a Hanáci udolali Mladou Boleslav 2:1. Bez bodu jsou zatím Plzeň, Litvínov a poslední Karlovy Vary.

Milan Gulaš
zdroj: ČTK autor: Václav Pancer

Karlovy Vary – Hradec Králové 2:3

Karlovy Vary čekají na první body v nové sezoně dál. Energie nestačila na Hradec Králové, se kterým padla 2:3. O výhře hostů rozhodl dvěma góly Christophe Lalancette včetně vítězného zásahu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Hradec Králové

Liberec – Kladno 4:3 SN

Kladno znovu neudrželo dvoubrankový náskok podobně jako proti Pardubicím a prohrálo v Liberci 3:4 po samostatných nájezdech. Na druhé straně se prosadil kladenský odchovanec Michael Frolík, který druhým gólem v utkání poslal duel do prodloužení a v nájezdech se radoval jako jediný Michal Birner.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Kladno

Sparta – Litvínov 3:0

Skóre duelu mezi Spartou a Litvínovem bylo až do 50. minuty bezbrankové, poté se ale ujali tři akce Pražanů a domácí vyhráli 3:0. V rozmezí pěti minut se prosadili Polášek, Přibyl a Vitouch. Hosté přitom mohli jít do vedení v desáté minutě, ale Šimon Stránský neproměnil trestné střílení. Brankář Sparty Jakub Kovář má první nulu po návratu ze zahraničí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Litvínov

Vítkovice – Plzeň 4:2

Dvě trefy hlavního kanonýra v pátek, dvě v neděli a Vítkovice jsou na šesti bodech. Angažování Petera Muellera se od začátku sezony Ostravanům vyplácí a po triumfu 4:2 nad Plzní jsou na šesti bodech. Na obě trefy vítkovického střelce navíc přihrával Peter Krieger, který má už pět asistencí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Plzeň

Pardubice – Třinec 4:3 PP

Oceláři měli utkání v Pardubicích dobře rozehrané, ale odváží si jen bod. Východočeši třikrát srovnali gólově krok a v prodloužení přisoudil Dynamu výhru 4:3 obránce Tomáš Dvořák. Jeho spoluhráč Adam Musil zaznamenal dvě branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Třinec

České Budějovice – Brno 6:2

Kometa na úvodní výhru v sezoně nenavázala. Brňané sice vedli v Českých Budějovicích po trefě juniora Eduarda Šalého, ale pak převzal režii zápasu kapitán Motoru Milan Gulaš, jenž nastřílel hattrick a nasměroval klub k výhře 6:2. Dva góly vítězů dal Jakub Valský, tři asistence posbíral Lukáš Pech.

Olomouc – Mladá Boleslav 2:1

Olomouc má po dvou kolech nové sezony šest bodů. K další výhře stačily Hanákům dvě trefy v rozmezí pěti minut, jelikož Mladá Boleslav se prosadila jen jednou, a nakonec slavili po těsném výsledku 2:1. Rozdílovou branku zaznamenal Pavel Musil.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články