Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

SOUHRN 14. KOLA: Pardubice jsou novým lídrem extraligy, Zlín získal v první čtvrtině jen pět bodů

Pardubice uspěly v taháku 14. kola extraligy v Třinci a po výhře 3:2 v samostatných nájezdech se posunuly do čela tabulky. Dynamo má však pouze jednobodový náskok před východočeským rivalem z Hradce Králové, který si poradil s Vítkovicemi 4:2. Zlín neuspěl ani doma proti Spartě a po čtvrtině odehraných zápasů v základní části zůstává na pouhých pěti bodech. Karlovy Vary v derby vynulovaly Plzeň a ukončily sérii porážek. Olomouci stačil na tříbodový zisk proti Litvínovu jediný gól Rostislava Olesze. Kladno ztratilo dvoubrankový náskok a podlehlo Kometě 5:6 po prodloužení.

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Pardubice 2:3 SN

Pardubice zvítězily na ledě Třince 3:2 po nájezdech a posunuly se do čela tabulky. Rozstřel rozhodl v desáté sérii Patrik Poulíček. Zbývající dvě branky vítězů dal Robert Říčka, který si upevnil vedení v tabulce střelců a na kontě má 11 tref.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Olomouc - Litvínov 1:0

Jediný gól utkání v Olomouci dal v 53. minutě zkušený útočník Rostislav Olesz. Brankář Jakub Sedláček udržel druhou nulu v řadě, potřeboval na ni 23 úspěšných zákroků. Neprůstřelnost tak drží 129 minut a pět sekund. Domácí vyhráli pátý z posledních šesti zápasů, Litvínov vyšel podruhé za sebou bodově naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Hradec Králové - Vítkovice 4:2

Hradec Králové zdolal doma Vítkovice, přestože po první třetině prohrával 0:2. Východočeši si tak připsali už pátou výhru za sebou. Dvěma góly pomohl k úspěchu finský útočník Ahti Oksanen.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Zlín - Sparta 1:4

Poslední Zlín podlehl Spartě 1:4. Berani tak prohráli poosmé za sebou, pošesté v řadě vyšli naprázdno a v první čtvrtině soutěže nastřádali pouze pět bodů. Pražané naproti tomu zvítězili potřetí za sebou a drží se na čelních pozicích soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta

Kladno - Kometa Brno 5:6 PP

Kladno prohrálo ve svém azylu v Chomutově s Kometou Brno 5:6 v prodloužení, přestože vedlo už 5:3. Do sestavy se po jednozápasové absenci způsobené zraněním vrátil devětačtyřicetiletý majitel Rytířů Jaromír Jágr a pomohl k zisku bodu jednou asistencí. Brňané po čtyřech porážkách z předešlých pěti duelů uspěli podruhé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Brno

Karlovy Vary - Plzeň 3:0

Hokejisté Karlových Varů zdolali v západočeském derby Plzeň 3:0 a zabrali po sérii pěti porážek. Indiáni naopak poprvé po šňůře pěti vítězství neuspěli. O branky se postarali Jiří Kulich, Jiří Průžek a Martin Kohout. Brankář Filip Novotný udržel podruhé v sezoně čisté konto a navíc si připsal i asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Plzeň
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články