Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

SOUHRN 10. KOLA: Gulaš stanovil nový rekord. Kometa přestřílela Liberec, Boleslav zase Vítkovice

Milan Gulaš to dokázal. Elitní střelec a kanonýr Plzně vylepšil dosavadní rekord, když se v 10. kole extraligy trefil i podesáté v řadě. Západočeši i díky němu přehráli Pardubice 5:3 a na čtvrtém místě si upevnili postavení v elitní šestce. První zůstává Třinec jen o skóre, neboť stejně bodů má i Kometa. Brňané ovládli přestřelku s Libercem po výsledku 7:4. Doma se dařilo i Mladé Boleslavi, která si poradila s Vítkovicemi, a také Litvínovu. Černožlutí porazili Zlín 5:1, venku tak uspěly jen Karlovy Vary na ledě Hradce Králové.

Milan Gulaš
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Mladá Boleslav – Vítkovice 5:3

Prohrávala už 0:2, přesto nakonec duel otočila až k výhře 5:3. Mladá Boleslav předvedla povedený obrat proti Vítkovicím, pod který se nejvýrazněji podepsal Michal Vondrka. Kapitán Středočechů zaznamenal dvě trefy a zlepšil se na čtyři branky v sezoně. Hostům nestačil k bodům ani výkon Jana Schleisse, který si připsal rovněž dva přesné zásahy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Vítkovice

Hradec Králové – Karlovy Vary 1:3

Na poslední zápas nedokázali navázat a padli počtvrté z posledních pěti zápasů. Hradečtí hokejisté tentokrát nestačili na Karlovy Vary, kterým podlehli 1:3. Hosté vedli už o dvě branky, pojistku a druhý gól v zápase přidal v závěru do prázdné brány Tomáš Rachůnek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Karlovy Vary

Plzeň – Pardubice 5:3

Plzeňský kanonýr Milan Gulaš překonal počin Viktora Ujčíka a Martina Růžičky, když skóroval v desátém zápase v řadě. Tentokrát jeho střelecké představení odnesly Pardubice, kterým nasázel hattrick a hlavní měrou se přičinil o triumf Západočechů 5:3. Gulaš má z deseti duelů bilanci 13+11.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Pardubice

Kometa Brno – Liberec 7:4

Šlágr kola vyzněl lépe pro brněnskou Kometu. Jihomoravané přestříleli Liberec 7:4, i když se v utkání dostali poprvé do vedení až za stavu 4:3. Severočechy srážely chyby v obraně, naopak domácí ovládli závěrečnou třetinu čtyřmi góly včetně pojistky do prázdné branky. Nejvíc se dařilo prvnímu útoku, Petr Holík skóroval dvakrát a Martin Zaťovič přidal ke gólu i dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Liberec

Litvínov – Zlín 5:1

Zlín uspěl z jedenácti duelů jen dvakrát a nadále je přikován k poslednímu místu tabulky. Bilanci si nevylepšil ani v 10. kole extraligy, když podlehl Litvínovu 1:5. Severočeši sice prohrávali, ale obrat zařídili Gerhát, Jarůšek, Říha, Hanzl a Ščotka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Zlín

Třinec – Olomouc 7:3

Třinec v předehrávce 10. kola doma přehrál Olomouc 7:3. Slezané těžili zejména z povedené druhé třetiny, kdy si třemi brankami vytvořili rozhodující náskok. Domácí obránce Milan Doudera ozdobil 400. extraligový start dvěma góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články