Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nováček z Jihlavy vybojoval první tříbodový zisk, Chomutov zůstává neporažen

V pátém extraligovém kole dosáhli na první tříbodové vítězství hokejisté Jihlavy, kteří otočili utkání se Zlínem a zvítězili 3:2. Dařilo se také Vítkovicím, které přidaly třetí výhru v sezoně, když porazily Pardubice 4:2. Plzeňští hokejisté potvrdili sttoprocentní domácí úspěšnost, pražskou Spartu udolali 4:3. Svojí neporazitelnost stále drží jako jediný extraligový klub Chomutov. Piráti na nájezdy porazili Kometu 3:2. Hradec Králové překonal doma Třinec 3:1. Hokejisté Olomouce si připsali druhé vítězství v řadě, po Liberci zdolali také Litvínov 3:0. 

Radující se hráči Jihlavy
zdroj: ČTK/Pavlíček Luboš

Jihlava-Zlín 3:2

Nováček extraligy v 5. kole extraligy porazil Zlín 3:2 a může se radovat z prvního tříbodového zisku po postupu do elitní soutěže. Jihlava dokázala průběh utkání otočit, když ve druhé třetině prohrávala už 0:2. Berani po úvodní výhře na ledě Vítkovic nebodovali již počtvrté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361151-jihlava-otocila-utkani-se-zlinem-a-slavi-prvni-tribodovy-zisk-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Zlín

Vítkovice-Pardubice 4:2

Vítkovice v 5. extraligovém zápase na domácí půdě porazily Pardubice 4:2 a připsaly si třetí výhru v sezoně. Východočeši naopak nebodovali ve čtvrtém utkání z pěti. Dramatické okamžiky přinesla závěrečná minuta utkání, kdy Dynamo díky trestnému střílení Saschy Treilla vstřelilo kontaktní branku. Vítkovice ale dokázaly zareagovat a dvacet sekund před koncem skórovaly počtvrté. O úspěch Ostravanů se dvěma góly zasadil útočník Radoslav Tybor. Vítěznou trefu si připsal další forvard David Květoň, pro kterého šlo již o pátou branku v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361152-vitkovice-zvitezily-potreti-v-sezone-skalp-pardubic-zaridil-dvema-goly-tybor/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Plzeň-Sparta 4:3

Plzeňští hokejisté jsou doma nadále stoprocentní, když v 5. extraligovém kole porazili pražskou Spartu 4:3. Západočeši měli po povedené úvodní části na své straně dvoubrankové vedení, ale hosté dokázali na začátku prostřední třetiny vyrovnat na 2:2. Domácí ovšem góly Tomáše Mertla a Milana Gulaše získali opět dvoubrankový náskok a hosté stačili při hře bez brankáře už jen snížit. Sparta tak prohrála druhé utkání za sebou. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361153-plzen-si-poradila-se-spartou-a-doma-stale-neztratila/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Brno-Chomutov 2:3 po sn.

Už po minulém kole byl jediným týmem, který v letošní sezoně extraligy neprohrál a skvělý start Chomutova pokračoval také na ledě Brna. Piráti zdolali Kometu po samostatných nájezdech 3:2 a v čele mají tříbodový náskok. Obhájce titulu naopak podruhé doma padl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361157-chomutov-vyhral-i-v-brne-a-nadale-si-drzi-prvni-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno–Chomutov

Litvínov-Olomouc 0:3

V pátém kole hokejové extraligy Olomouc porazila Litvínov 3:0. Hanáci tak navázali na předchozí utkání s Liberecem a slaví už druhý tříbodový zisk v sezoně. Do utkání lépe vstoupili hokejisté Olomouce, v přesilovce se trefil David Škůrek. Druhou branku hostujícího týmu přidal David Ostřížek, po něm se trefil ještě František Skladaný. Zásluhou 29 úspěšných zákroků vychytal druhou nulu ve třech dnech Branislav Konrád. Devětadvacetiletý slovenský gólman tak drží čisté konto už 126 minut a 44 sekund.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361147-olomouc-si-veze-z-litvinova-tri-body-hanaci-zvitezili-3-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov–Olomouc

Hradec Králové - Třinec 3:1

Po tragickém vstupu do sezony se hokejisté Hradce Králové začínají zvedat a připsali si druhé vítězství v řadě. Po triumfu nad Plzní Východočeši zdolali také Třinec a to v poměru 3:1. Hlavní hvězdou utkání se stal Bedřich Köhler, který nasázel hattrick.

REPORTÁŽ. SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/361156-hradec-se-zacina-zvedat-vyhru-nad-trincem-zajistil-hattrickem-kohler/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články