Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Marcinko má už sedm branek, Vejmelka s Konrádem vychytali nuly. Hradec konečně vyhrál

Letní posila třineckých Ocelářů Tomáš Marcinko se začíná Slezanům vyplácet. Hattrickem skolil v ocelářském derby Vítkovice a na účtě už má sedm přesných zásahů. Čistými konty se naopak blýskli Karel Vejmelka z Brna a Branislav Konrád z Olomouce. Prvně jmenovaný vychytal Zlín, ten druhý zase Liberec. Chomutov vyhrál i počtvrté v sezoně a je stále v čele tabulky, zlínští Berani naopak klesli na předposlední místo. Na spodku zůstává Hradec Králové, který na čtvrtý pokus už zvítězil.

Tomáš Marcinko z Třince v souboji s brankářem Vítkovic Patrikem Bartošákem
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Třinec - Vítkovice 3:2

Prestižní souboj mezi Třincem a Vítkovicemi vyšel lépe třineckým Ocelářům. Třinečtí zvítězili 3:2 díky povedené první polovině zápasu, ve které se třikrát prosadil střelecký fantom Slezanů Tomáš Marcinko. Slovenský útočník má na svém kontě už sedm branek. Vítkovičtí prohráli poprvé v sezoně v základní hrací době.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361038-trinec-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Vítkovice

Chomutov - Jihlava 4:3 PP

Čtvrtý zápas, čtvrté vítězství a udržení první příčky pořadí. Taková je bilance Chomutova po dalším utkání, ve kterém Piráti udolali Jihlavu 4:3 v prodloužení. Dukla přitom vedla ještě tři minuty před koncem, ale v závěru srovnal z trestného střílení Růžička a v nastavení se trefil Sklenář. Jihlavští tak museli přijmout třetí prohru v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361039-chomutov-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Jihlava

Mladá Boleslav - Pardubice 4:2

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Pardubice 4:2 a po skalpu mistrovské Komety tak mají na kontě druhé vítězství v řadě. Východočechům se naopak nedaří, z dosavadních čtyř kol vybojovali tři body pouze ve Zlíně a propadají se tabulkou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361040-mlada-boleslav-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Zlín - Brno 0:4

Brněnská Kometa si došla pro další tři body do Zlína, kde vyhrála přesvědčivě 4:0. Branky vítězů vstřelili Mallet, Erat, Hynek Zohorna a Vincour, o čisté konto se postaral gólman Vejmelka hned při prvním startu v sezoně. Zlínu se nedaří, po třetí porážce v řadě klesl na poslední příčku tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361041-zlin-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Brno

Hradec Králové - Plzeň 4:3 PP

Až na čtvrtý pokus dokázali hokejisté Hradce Králové zvítězit v novém ročníku. Východočeši mohli mít i tři body, ale v duelu s Plzní přišli o výhru v základní hrací době čtyři minuty před koncem, kdy se trefil Kubalík. Dlouho očekávaný triumf ale přece jen vystřelil Džerinš ve čtvrté minutě nastavení. Hradečtí přesto zůstávají poslední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361042-hradec-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Olomouc - Liberec 3:0

Ústřední postavou duelu mezi Olomoucí a Libercem se stal brankář Hanáků Branislav Konrád. Slovenský gólman vychytal už po 62 sekundách trestné střílení Jánošíka a dal tím základ k čistě odchytanému zápasu. Liberečtí totiž nevstřelili ani branku, naopak za domácí se trefili Laš s Holcem. Kohouti tak slaví první letošní výhru a odlepili se ode dna tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361043-olomouc-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články