Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

EXTRALIGOVÝ SOUHRN: Liberec se dotáhl na Oceláře, Sparta nestačila doma na Kometu

V úterý se hrála hned trojice dohrávek. V bitvě o prvního s druhým se utkali Liberec a Třinec. Z výhry se nakonec radovali Severočeši, a bodově se tak dotáhli na svého rivala. Na domácím ledě se opět nedařilo Spartě, jež podlehla brněnské Kometě. Domácí vítězství si naopak připsala Plzeň, která si poradila s Chomutovem.

Liberecký Tomáš Filippi
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Bílí Tygři Liberec - HC Oceláři Třinec 4:3

Bílí Tygři v dohrávce 30. kola málem přišli o jasné vítězství, nakonec ale přece jen porazili Třinec 4:3. Domácí v utkání vedli po dvou třetinách již 3:0, Oceláři však dokázali třemi slepenými góly vyrovnat. O liberecké radosti rozhodl v 59. minutě gólem v přesilovce Libor Hudáček. Dva góly vítězů dal Tomáš Filippi. Liberečtí tak navázali na vítězství z Brna a bodově se dotáhli na svého třineckého soupeře. Třinec prohrál podruhé za sebou, díky lepšímu skóre se však udržel v čele tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Třinec

HC Sparta Praha - HC Kometa Brno 1:4

Sparta potvrdila, že v letošní sezoně je silnější na hřištích soupeřů. Na domácím ledě podlehla Kometě 1:4, a Brňané tak ukončili svou třízápasovou sérii bez získaného bodu. Výhru Komety pečetil kuriózním gólem Martin Erat, který se trefil v dvojnásobné přesilovce Sparty, v níž Pražané navíc netradičně odvolali gólmana. Risk s nekrytou brankou se Spartě ovšem krutě nevyplatil. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Kometa

HC Škoda Plzeň - Piráti Chomutov 3:2

Dohrávka 18. kola extraligy mezi Plzní a Chomutovem skončila vítězstvím Západočechů 3:2, kteří si tak připsali čtvrtou výhru za sebou. Piráti sice v zápase dvakrát vedli, ale domácí dokázali zásluhou dvou branek nejlepšího střelce Vojtěcha Němce vyrovnat a v úvodu třetí třetiny rozhodl o výhře Indiánů gólem z přesilovky Petr Kodýtek. Severočeši nenavázali na čtyři venkovní výhry za sebou a prohráli již osmý z posledních deseti zápasů proti Plzni.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Chomutov





Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články