Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Brno přetlačilo Třinec, Jihlava zase Mladou Boleslav. Plzeň si zastřílela proti Litvínovu

Kometa, která obhajuje mistrovský titul, začala sezonu vítězným obratem proti Třinci v samostatných nájezdech. Prodlužovalo se také v Jihlavě a ve Vítkovicích, kde slavily Dukla, respektive Zlín. Chomutov neměl větší problémy s Olomoucí a Plzeň nedala šanci Litvínovu. Pardubice naopak mocně dotahovaly duel proti Spartě, ale Pražané vítězství uhlídali.

Tomáš Mertl z Plzně v akci proti brankáři Michaelu Petráskovi z Litvínova
zdroj: ČTK autor: Chalupa Miroslav

Brno - Třinec 5:4 SN

Obhájci titulu ještě v 53. minutě prohrávali s Třincem 2:4, nakonec ale Kometa slaví výhru 5:4 po samostatných nájezdech. Brňany zachránili Hruška s Ondřejem Němcem, kteří stihli vyrovnat a v penaltovém rozstřelu rozhodl Tomáš Svoboda. V dresu Ocelářů se dvakrát prosadil Tomáš Marcinko, Slezané si z Brna ale nakonec odváží pouze bod.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360657-zive-kometa-brno-ocelari-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno–Třinec

Chomutov - Olomouc 4:2

Piráti si v prvním utkání nové sezony poradili s Olomoucí a zvítězili 4:2. Dva přesné zásahy zaznamenal v chomutovském dresu Roman Chlouba, v přesilovce se prosadil Michal Poletín a čtvrtou branku domácích dal Vladimír Růžička. Olomoucký Vilém Burian v závěru pouze zmírnil porážku Hanáků.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360658-chomutov-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov–Olomouc

Jihlava - Mladá Boleslav 4:3 PP

Nováček extraligy prožil povedenou premiéru a slaví triumf 4:3 po prodloužení. Jihlavská Dukla udávala po celý zápas proti Mladé Boleslavi tempo ve skóre, ale prodloužení si vynutil Radan Lenc. V nastavení však rozhodli domácí o bodu navíc pro hokejisty z Vysočiny po zásahu Tomáše Jiránka. Za Bruslaře se jednou prosadila posila z Liberce Jakub Valský.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360659-jihlava-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava – Mladá Boleslav

Plzeň - Litvínov 5:1

Západočeši vstoupili do nové sezony excelentně a v domácím zápase potěšili vlastní fanoušky vítězstvím 5:1 nad Litvínovem. Dvakrát se v plzeňském dresu trefil Petr Straka, prosadil se i další navrátilec Dominik Kubalík. Vítěznou premiéru v dresu Škody si připsal brankář Miroslav Svoboda.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360660-plzen-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň–Litvínov

Vítkovice - Zlín 1:2 PP

Berani ze Zlína vytěžili v utkání proti Vítkovicím z minima maximum a po obratu v závěru si z Ostravy odváží výhru 2:1 po prodloužení. Ševci prohrávali po brance domácího Patrika Zdráhala, ale 72 sekund před koncem srovnala lotyšská posila Zlína Ralfs Freibergs a v prodloužení přisoudil hostům bod navíc v přesilové hře David Šťastný.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360661-vitkovice-zlin)

Liberec - Hradec Králové 3:0

Bílí Tygři v prvním kole narazili na dalšího favorita letošního ročníku, který pomýšlí na postup do finále. Hráči Hradce Králové však na severu Čech propadli a Romana Willa ani jednou neprostřelili. Naopak za domácí se prosadili Pyrochta, Jánošík a Ordoš a dali výsledku konečnou podobu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360662-liberec-hradec)

Pardubice - Sparta 2:3

Ačkoli Sparta vedla v Pardubicích po přesných zásazích Kumstáta, Říčky a Černocha už 3:0, v závěru udělali domácí ještě drama. Naději vykřesal Rhett Holland a v poslední minutě snížil David Tomášek. Více ale už Východočeši nestihli. První výhru ve sparťanské brance si připsal Sami Aittokallio.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360664-pardubice-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice–Sparta
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články