Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Do čela se po ztrátě Sparty dostala Boleslav, Olomouc znovu vyhrála

Praha – Extraliga má po šestém kole nového lídra. Z prvního místa spadla Sparta, která na ledě Litvínova prohrála 2:3 po nájezdech, a nahradila ji Mladá Boleslav, která naopak rozstřílela Karlovy Vary na jejich ledě 5:2. Formu potvrdila Olomouc, jež po vítězství 5:2 nad Chomutovem zaznamenala čtvrtý triumf v řadě.

Litvínov - Sparta Praha 3:2 SN

Čtyřikrát v řadě odjeli z ledu hokejisté Litvínova v extralize jako poražení. Nepříznivou sérii obhájce titulu ukončil až doma proti Spartě. V zápase proti Pražanům sice dvakrát prohrával, ale vždy dokázal odpovědět a nakonec Vervě dva body za vítězství 3:2 po samostatných nájezdech zajistil v rozstřelu Viktor Hübl, jenž se mezi střelce zapsal i v normální hrací době.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/321547-litvinov-ukoncil-serii-bez-vyhry-spartu-zdolal-po-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 2:5

Mladá Boleslav vlétla do utkání na ledě Energie a už po osmi minutách vedla 3:0. Tříbrankové vedení drželi Středočeši vesměs po většinu utkání a nakonec zvítězili pohodlně 5:2. Dvěma góly pomohl k vítězství bruslařského klubu Dominik Pacovský. Boleslav tak pokračuje ve vynikajícím startu do extraligy, naopak Karlovy Vary nenavázaly na domácí výhru proti Spartě.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/321556-boleslav-smetla-vary-v-prvni-tretine-a-pote-uz-jen-kontrolovala-utkani/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Hradec Králové - Kometa Brno 3:1

Třikrát a dost. Toto pravidlo potvrdili hokejisté Hradce Králové, kteří po třech porážkách od Komety v řadě svého rivala na vlastním ledě udolali v poměru 3:1 a díky zisku tří bodů vyšplhali na čtvrtou příčku tabulky. Zároveň ukončili dvojzápasové čekání na vítězství.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321562-hradec-konecne-vyzral-na-kometu-a-ukoncil-serii-bez-vyhry/)

Liberec - Třinec 2:1

Z libereckého zimního stadionu se stává nedobytná tvrz. Bílí Tygři před vlastními fanoušky vyhráli i třetí letošní duel, když zdolali vicemistra z Třince 2:1. Vítěznou branku si připsal útočník Michal Řepík a pro šestadvacetiletou letní posilu Severočechů z Zugu to byla premiérová trefa v domácí nejvyšší soutěži.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321563-domaci-kouzlo-znovu-zafungovalo-liberec-si-poradil-i-s-trincem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Olomouc - Chomutov 5:2

Do velké formy se rozehráli hokejisté Olomouce. Hanáci vyhráli už počtvrté v řadě. Nezastavil je ani Chomutov, který doma porazili 5:2. Piráti kvůli tomu naopak přišli o sérii čtyř výher v řadě.

Reportáž, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/321564-rozjeta-olomouc-vali-dal-nezastavil-ji-ani-chomutov/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články