Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Čelil kritice, teď litvínovský manažer Bubla končí

Litvínov - Sportovní manažer hokejového Litvínova Jiří Bubla skončil. Kritizovali ho fanoušci i loni na podzim odvolaný kouč Vladimír Kýhos. Informoval o tom server iDnes.cz. Důvodem je neúspěch Litvínova v letošním extraligovém ročníku, v němž bude muset hrát jen o udržení.

Podle Kýhose může Bubla za to, že komunikace při výběru posil byla na nule. Navíc prý měl vyvíjet tlak, aby prostor dostali hráči, které nyní už bývalý sportovní manažer do týmu přivedl.

Po Bublově odvolání se dožadovali i fanoušci Litvínova. Osudným se mu nakonec stala prohraná bitva o předkolo play-off. Podle generálního manažera a místopředsedy představenstva Petra Hoje souvisí všechno se vším, proč manažer Bubla nakonec v klubu skončil.

Po Kýhosově konci na lavičce Litvínova převzal tým jeho dosavadní asistent Jiří Kučera, jehož pozici zaujal Viktor Lukeš. Člen představenstva společnosti Jiří Šlégr, Bublův syn, byl do konce sezony pověřen vedením tohoto realizačního týmu. Šlégr také nyní rozhodoval o osudu svého otce a podílel se na jeho odvolání. K další trenérské změně došlo 7. února, kdy byl odvolán Kučera a nahradil ho Vladimír Jeřábek.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články