Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čelanský zůstává trenérem hokejového Chomutova

Chomutov - Hokejisty Chomutova povede i nadále jako hlavní kouč Jiří Čelanský, který tým Pirátů převzal na konci ledna. Spolu s ním bude pokračovat i asistent Zdeněk Skořepa. Naopak další asistent Jaroslav Beck u hlavního týmu končí a vrací se k juniorce. V klubu končí i sportovní manažer Leo Gudas.

 

Jiří Čelanský
zdroj: ISIFA autor: Pavel Paprskář

"V pozici hlavního trenéra bude pokračovat Jiří Čelanský. Jeho asistentem zůstane Zdeněk Skořepa a jedno jméno si hlavní trenér ještě přivede. Naopak Jaroslav Beck se vrátí zpátky k extraligovým juniorům," řekl marketingový ředitel klubu David Dinda.

Čelanský na lavičku nováčka extraligy nastoupil na konci ledna, kdy vystřídal Mikuláše Antonika. K Pirátům přišel bývalý asistent trenéra Vladimíra Růžičky ze Slavie z prvoligové Kadaně, která je farmou Chomutova.

Čelanský převezme i část kompetencí sportovního manažera. "K poslednímu dubnu končí Leo Gudasovi smlouva. V pozici sportovního manažera ani v žádné jiné funkci v naší organizaci pokračovat nebude," uvedl Dinda. "Trenér Čelanský by měl převzít kompetence i odpovědnost za výběr hráčů a jejich zapojení do týmu," dodal Dinda.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články