Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Šestá prohra v LM. Házenkářky Mostu nestačily ani na Ferencváros

Mostecké házenkářky zapsaly v tabulce skupiny A Ligy mistryň šestou prohru v řadě a zůstávají bez bodu poslední. S hráčkami Ferencváros Budapešť padly na domácí půdě 27:46.

Júlia Hársfalviová padá na Veroniku Andrýskovou
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

O výsledku rozhodl už první poločas, který Mostu opět vůbec nevyšel. Ferencváros si rychle vypracoval několikabrankový náskok a severočeský celek nakonec úvodní část prohrál 11:26.

Po přestávce Most sice s favorizovaným maďarským soupeřem srovnal krok, ale další debakl v Lize mistrů odvrátit nedokázal. Druhou půli české mistryně ztratily poměrem 16:20.

Nejlepší domácí střelkyní byla s šesti zásahy Lucie Cholevová, pět branek přidala Lucia Mikulčík. Ferencváros k třetímu vítězství ve skupině dovedla jedenácti góly Katrin Klujberová.

Most je po šesté porážce se skóre 152:246 v osmičlenné tabulce stále bez bodu na chvostu. Poslední skončily Severočešky i před třemi lety při první účasti v Lize mistrů, kdy ve čtyřčlenné skupině měly bilanci jedné výhry, jedné remízy a čtyř porážek.

Házenkářská Liga mistryň – 6. kolo:

Skupina A:

Most – Ferencváros Budapešť 27:46 (11:26) Nejvíce branek: Cholevová 6/1, Mikulčík 5, Šponéová, Somionková obě 3 - Klujberová 11/5, Kovácsová, Lekičová obě 5.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články