Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Lovosice navázaly na předchozí výhru a uspěly i v Novém Veselí

Házenkářská extraliga pokračovala předehrávkou 12. kola. Hráči Lovosic přidali po triumfu v Kopřivnici další vítězství, tentokrát na palubovce Nového Veselí 25:18, a v neúplné tabulce se posunuli do horní poloviny.

Je nám líto, video expirovalo.
Lovosice jasně zvítězily v Novém Veselí

"Strašně jsme si přáli na vítězství v Kopřivnici navázat, jeli jsme sem s hlavami nahoře a zdravým sebevědomím. Podali jsme perfektní kolektivní výkon, který podpořil skvělým výkonem Honza Hrdlička v brance," uvedl lovosický Lukáš Malý, s šesti góly nejlepší střelec zápasu.

Házenkáři Lovosic, kteří v minulém utkání zvítězili v Kopřivnici vysoko 36:29, našli cestu k dalšímu úspěchu i v Novém Veselí. Po prvním poločase vedli 12:8 a mírný náskok si dokázali udržet i ve zbytku zápasu. Druhý poločas vyhráli 13:10, celkově 25:18 a na páté pozici se dotáhli bodově na třetí Jičín a čtvrtou Kopřivnici. Oba celky ale mají utkání 12. kola ještě před sebou.

Nové Veselí uhrálo z šesti duelů jedinou výhru a na druhý triumf čeká už čtyři zápasy. Další příležitost bude mít proti trápící se pražské Dukle. "Neměli jsme dostatečné nasazení a energii, nehráli jsme rychlou házenou, jak jsme si řekli. Musíme zlepšit zápal do hry," řekl sedmnáctiletý Robert Halíček, autor tří branek Sokola.

Výsledky 12. kola extraligy házenkářů:

Nové Veselí - Lovosice 18:25 (8:12)
Nejvíce branek: Kocich 5/1, Dodica a Halíček po 3 - Malý 6, Motl, Bouček a Trkovský po 3, Jonsson 3/2.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články