Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Házenkáři podlehli Maďarsku o osm gólů

Trnava - Čeští házenkáři prohráli i druhý zápas na turnaji o Vánoční pohár, v Trnavě podlehli Maďarsku 25:33. V poločase přitom prohrávali už 7:17. Ve čtvrtek zakončí tým své vystoupení utkáním proti domácímu Slovensku v Hlohovci.

Házená muži
zdroj: ČT24

V úvodu turnaje český výběr bez řady opor ztratil slibně rozehraný duel s Polskem a podlehl těsně o gól, na Maďary tentokrát vůbec nestačil. "V prvním poločase byl náš výkon ustrašený. Neproměňovali jsme i ty nejvyloženější šance z pivota, z náskoku," uvedl asistent trenéra Jiří Mika, jenž pochválil alespoň brankáře Malinu.

Ve druhém poločase se výkon českých hráčů zlepšil. "Trochu jsme se otřepali z toho respektu, který jsme vůči soupeři na začátku měli. Uhráli jsme solidní výsledek se silným soupeřem, který krátce před mistrovstvím Evropy dorazil na Slovensko téměř kompletní," řekl Mika.

V prestižním souboji se Slovenskem, které zdolalo Polsko 38:35, se chce český tým rozloučit s turnajem výhrou. "Doufáme, že budeme kompletní. Že kluci, které trápí zdravotní problémy, budou schopní nastoupit," uvedl Mika.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články