Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Házenkáři Dukly zdolali Lovosice a jsou ve čtvrtfinále

Praha - Házenkáři Dukly Praha porazili v předehrávce 22. kola extraligy Lovosice výrazným rozdílem 30:14 a zajistili si postup do čtvrtfinále z prvního místa. Před triem nejbližších pronásledovatelů, kterým zbývá sehrát ještě po dvou zápasech, mají svěřenci kouče Jana Josefa pětibodový náskok.

Dukla předtím nad Lovosicemi šestkrát za sebou nevyhrála, naposledy nad nimi zvítězila na podzim roku 2014. Loni ve čtvrtfinále play-off Pražané právě s tímto soupeřem vypadli, i když do vyřazovací části vstupovali z lepší pozice. Jenže dnešní zápas měl jednoznačný průběh, druhý poločas dokonce domácí vyhráli drtivým poměrem 18:8.

"Musím vyzdvihnout výkon v obraně, za kterou stál výborně chytající brankář Petržala. První poločas jsme vyhráli 12:6, protože jsme se dostávali do šancí, ale neproměňovali jsme je. Ve druhém poločase Lovosice trochu odešly fyzicky," uvedl vedoucí týmu Dukly Jiří Kotrč. "Měli jsme hrozné procento střelby," prohlásil lovosický trenér Vladimír Šuma. Dukla si extraligový zápas předehrála kvůli účasti ve čtvrtfinále Vyzývacího poháru, v němž narazí na belgický celek Sasja HC.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články