Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Prezidentský pohár vyhráli posedmé v řadě Američané

Skvěle rozehrané střetnutí už si nenechali vzít. Američtí golfisté vyhráli posedmé za sebou Prezidentský pohár, v němž tým USA čelí výběru zbytku světa bez evropských hráčů.

Donald Trump předává trofej pro vítěze Prezidentského poháru
zdroj: ČTK/AP

Američané vedli před posledním dnem o 11 bodů a k výhře jim stačilo získat jediný singl. Nakonec domácí golfisté vyhráli tři zápasy a tři remízovali. Šest zápasů vyhrál Mezinárodní tým.

USA tak porazilo zbytek světa vysoko 19:11. Bod, který rozhodl o triumfu domácích na hřišti v Jersey, vybojoval Daniel Berger. Prezidentský pohár předal poprvé v historii úřadující prezident Spojených států.

Je nám líto, video expirovalo.
Prezidentský pohár opět vyhráli Američané

Američané měli ve svém středu tři z prvních čtyř hráčů světového žebříčku v čele s jedničkou Dustinem Johnsonem. Ve výběru kapitána Stevea Strickera nechyběl ani legendární vítěz pěti majorů Phil Mickelson. Tým světa vedli Japonec Hideki Macujama a Australan Jason Day, současná trojka a sedmička.

Mezinárodní výběr se radoval z vítězství ve čtyřdenním klání, které se hraje jednou za dva roky, jen v roce 1998. Jeden ročník skončil nerozhodně.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články