Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Na Presidents Cupu už bodoval i Woods, USA míří k výhře

Melbourne - Na golfovém Presidents Cupu v Melbourne se ve třetím hracím dnu dočkal prvního bodu i Tiger Woods. I díky příspěvku bývalé světové jedničky vede tým Spojených států amerických nad mimoevropským "výběrem světa" před závěrečným kolem bezpečně 13:9. Takový náskok ještě nikdy žádný tým v této soutěži neztratil.

Tiger Woods
zdroj: AP autor: David J. Phillip

Woods vyhrál společně s Dustinem Johnsonem dopolední duel nad australsko-korejskou dvojicí Adam Scott, Čche Kjong-ču. Povedla se mu tak odveta za čtvrteční debakl, který od tohoto páru, v němž po Australanově boku absolvuje soutěž bývalý Woodsův caddie Steve Williams, inkasoval společně se Stevem Strickerem.

V odpoledním programu už Woods s Johnsonem opět prohráli, když nestačili na Korejce Jang Jong-un a Kim Kjong-te. Američané ale míří k vítězství, a to hlavně zásluhou Jima Furyka, který ještě nenašel přemožitele. Tři duely vyhrál spolu s Philem Mickelsonem, čtvrtý bod získal s Nickem Watneyem.

Američané jsou na nejlepší cestě zvítězit počtvrté za sebou, před dvěma lety v San Francisku vyhráli 19,5:14,5. O konečném výsledku rozhodne nedělních dvanáct duelů v individuální hře na jamky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články