Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Na BMW Championship se nedohrálo 1. kolo, vede McIlroy

Cherry Hills (USA) Turnaje BMW Championship se účastní už pouze 70 nejlepších hráčů hodnocení Fedex Cupu, po nedohraném prvním kole se o vedení dělí hned trojice hráčů Gary Woodland, Rory McIlroy a Jordan Spieth. Přímý přenos z BMW Chapionsip sledujte dnes od 23:00 na ČT sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
PGA Tour 2014

Američan Gary Woodland měl na své straně i přírodu. Když se jeho putt na sedmnáctce zastavil na hraně jamky, pomohl mu k birdie poryv větru a dohrál kolo za 67, tedy tři rány pod par hřiště. Stejně je na tom i Rory McIlroy, který na první jamce, která ovšem pro něj byla desátou v pořadí, protože startoval z devítky, předvedl skvělý dlouhý putt a umazal jednu ránu.

Na 67 je i další Američan Jordan Spieth, který těžil z přesných přihrávek, tak jako na šesté jamce. První kolo se ovšem včera nedohrálo vinou počasí a devět hráčů nestihlo dojít do klubovny, dnes se tedy ukončí první a odehraje druhé kolo.

FedEx Cup zatím vede vítěz předchozího turnaje Chris Kirk, ale v bezprostředním závěsu za sebou má světovou jedničku Roryho McIlroye. Na BMW Championship se hraje i o účast mezi nejlepší třicítkou pro finálový turnaj americké sezony The Tour Championship. 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články