Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Lídrem golfového Players je před finále Kirk

Ponte Vedra Beach (USA) - Do finálového kola prestižního golfového turnaje Players Championship v Ponte Vedra Beach půjde v pozici lídra Američan Chris Kirk. Se skóre -10 má náskok jedné rány na trojici krajanů Kevina Kisnera, Bena Martina a Billa Haase. Přímý přenos 4. kola sledujte exkluzivně na našem webu od 20:00 i s českým komentářem.

Chris Kirk
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Debby Wong

Další Američané Kevin Na a Jerry Kelly, kteří v polovině turnaje společně vedli, se po třetím kole propadli na dělené páté místo s výsledkem o další ránu horším. Stejný součet 208 ran má na kontě jejich krajan Justin Thomas, který se naopak zaskvěl výkonem 65 ran a posunul se z páté desítky pořadí.

Na se dopustil na poslední jamce double boggey a totéž se v sobotu přihodilo i obhájci prvenství Martinu Kaymerovi z Německa, který se tím propadl na začátek čtvrté desítky. A dvěma ránami nad normu jamky završil velmi nepovedený den i jeho krajan českého původu Alex Čejka, kterému po výkonu 79 ran patří předposlední místo.

Jen o dvě rány lépe je na tom bývalá světová jednička Tiger Woods, který v pátek na poslední jamce zachránil svoji účast ve zbytku turnaje. Třetí kolo ale bylo se 75 údery jeho zatím nejhorší na turnaji.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články