Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Lee po rozstřelu čtyř golfistů vybojoval první titul

White Sulphur Springs - Po dramatickém rozstřelu čtyř hráčů získal golfista Danny Lee premiérový titul na PGA Tour. Čtyřiadvacetiletý rodák z Koreji reprezentující Nový Zéland naplnil pověst velkého talentu na turnaji Greenbrier Classic.

Tiger Woods
zdroj: Getty Images

Po čtyřech kolech měli skóre -13 také Kanaďan David Hearn a dva domácí hráči Robert Streb a Kevin Kisner. Oba Američané vypadli ze hry o trofej na první dodatečné jamce, Lee porazil Hearna na druhé.

"Letos jsem už tolikrát byl blízko (k vítězství) a konečně to vyšlo. Teď už vím, jak se cítí šampion na PGA Tour," řekl Lee, jenž před lety měnil věkové rekordy. Coby nejmladší hráč vyhrál amatérský šampionát USA (2008) a o necelý rok později se stal historicky nejmladším vítězem na European Tour.

Domácí hvězda Tiger Woods začal turnaj ve White Sulphur Springs skvěle a nakonec byl rád za dělené 32. místo s výsledkem -7. První kolo odehrála někdejší světová jednička nejlépe za 16 měsíců, nakonec Woods ztratil na nejlepší šest ran. "Trefoval jsem rány nejlíp za hodně, hodně dlouhou dobu," řekl vítěz 14 majorů, který na předchozím US Open ani neprošel cutem a všechna čtyři kola dohrál teprve počtvrté v sezoně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články