Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Koepka zvítězil ve Scottsdale, zcela opačný dojem zanechal Woods

Scottsdale (USA) - Své premiérové vítězství na okruhu PGA Tour získal na turnaji Phoenix Open americký golfista Brooks Koepka. Čtyřiadvacetiletý hráč zvládl poslední kolo na 66 úderů a o jednu ránu vyhrál před trojicí soupeřů. Vůbec se nedařilo Tigeru Woodsovi, který zahrál jedenáct nad par a skončil ve Scottsdale poslední.

Brooks Koepka
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Debby Wong

Koepka se dostal před dlouho vedoucího Martina Lairda na patnácté jamce a první místo už uhájil. Skot nakonec zahrál 72 ran a propadl se na páté místo. Na druhé příčce se seřadili vítěz Masters Bubba Watson, další Američan Ryan Palmer a Japonec Hideki Macujama.

"Chci být jednou nejlepší na světě. Vím, že to potřebuje čas a hodně práce, abych se k tomu dopracoval, ale hru na to mám," věří Američan, kterého znají i čeští fanoušci. Koepka předloni skončil sedmý na turnaji druhé evropské ligy u Pardubic na Kunětické Hoře. "V Evropě jsem se zocelil," řekl.

Nevydařenou letošní premiéru absolvoval na turnaji s dotací 6,3 milionu dolarů Tiger Woods. Vítěz čtrnácti turnajů kategorie major absolvoval druhé kolo za 82 úderů, což je 11 nad par, a po nejhorším kole ve své profesionální kariéře skončil beznadějně poslední na 132. místě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články